Prof. Dr. Süleyman Okudan, seçim çalışmalarına baba ocağından başladı

Paylaşmak Güzeldir..

Cumhur İttifakı’nın Manavgat Belediye Başkanı adayı Prof. Dr. Süleyman Okudan, seçim çalışmalarına baba ocağı Çavuşköy’den başladı.

Cumhur İttifakı’nın Manavgat Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Süleyman Okudan, 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini aday ilan etmesinin ardından seçim çalışmalarına başladı. Dün ilk olarak Cumhur İttifakı’nın ortakları Ak Parti ve MHP’ye kendisine gösterdikleri teveccüh nedeniyle nezaket ve teşekkür ziyaretinde bulunan Okudan, bugün sabah seçim çalışmalarına başladı.

MANEVİ OLARAK HUZUR BULMAK İSTEDİM

Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırladığı program çerçevesinde seçim çalışmalarına başlamadan önce baba ocağı Çavuşköy’e gidip anne ve babasının mezarını ziyaret eden Prof. Dr. Süleyman Okudan, bugün geldiği nokta itibariyle Manavgat halkının kendisine gösterdiği teveccüh nedeniyle yaşasalardı annesi ve babasının mutlu olacağını söyledi. Çavuşköy’ün ata yurdu olduğunu kaydeden Prof. Dr. Okudan, “Burası benim annemin, babamın, bütün sülalemin yaşadığı ve vefat eden büyüklerimin yattığı yer. Çavuşköy benim ata yurdum. Dün parti teşkilatlarının ardından bugün seçim çalışmalarına başlamadan önce anneme ve babama dua etmek istedim. Manevi olarak bir huzur bulmak istedim” dedi.

BÜTÜN MAHALLELERE KESİNTİSİZ HİZMET

Çavuşköy’ün ailesinin yaşadığı köy olduğunu hatırlatan Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Süleyman Okudan, Manavgat’ın bütün köylerinde çok yakın dostları olduğunu dile getirdi. Yerel yönetimlerin bir hizmet etme makamı olduğunu anlatan Prof. Dr. Okudan, “Manavgat halkı bize görevi tevdi ettiğinde hizmette herhangi bir ayrım yapmayacağız. Manavgat’ın bütün köyleri bizim köyümüz, bütün mahalleleri bizim mahallemiz. Yaşayan herkes bizim insanımız. Bütün mahallelerimize kesintisiz hizmet sunacağız” diye konuştu.

Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Süleyman Okudan, mezar ziyaretinin ardından Çavuşköy’de vatandaşlarla görüştü, mevlüd ve taziye programlarına katıldı.

Haber Merkezi

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours