Miniklerden yeni yılı coşkuyla kutladı

Paylaşmak Güzeldir..

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevinde eğitim gören minikler 2024 yılını coşkuyla kutladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin tam zamanlı eğitim veren kreşlerinde yeni yıl coşkusu yaşandı. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Manavgat Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim alan 110 çocuk 2024 yılını coşkuyla kutladı.

2024  yılını kutlamak için günler öncesinden sınıflarını yıl başı ağacı, kardan adam ve resimlerle süsleyen çocuklar, etkinlik için özel kostümler de giydi.

Gerçekleştirilen yeni yıl eğlencesinde, yılbaşı ağacı önünde poz veren minik öğrenciler yeni yılın keyfini çıkardı. Bol bol oyunlar oynayan çocuklar, birlikte yeni yıl için hazırlanan özel pastayı kesti. Manavgat Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi Sorumlusu Beste Kocaakça ve kreş çalışanları, çocuklara Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek adına yılbaşı hediyelerini dağıttı. Çocuklar çeşitli oyunlar oynayarak doyasıya eğlendi. Çocuklar, yeni yılın sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini diledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi / Bülten

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours