MHP Manavgat Belediye Başkan A. Adayı Çiftci’den  MASMO ziyareti

Paylaşmak Güzeldir..

MHP Manavgat Belediye Başkan A. Adayı Salih Çiftci, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Önceki gün Cumhur ittifakı ortakları MHP ve AKP ilçe başkanları ile istişarelerde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manavgat Belediye Başkan Aday Adayı Salih Çiftci, MASMO’da meslektaşları ile bir araya geldi.

Manavgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Sabri Keskin ve yönetimi ile istişarelerde bulunan Çiftci, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada “Kuruluşundan bu yana mensubu olduğum Manavgat Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret ederek meslektaşlarımın desteklerini ve hayır dualarını aldım. Gösterdiği ilgi ve samimi yaklaşımlarından dolayı Manavgat Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Sabri Keskin’e ve yönetimine teşekkür ederim” dedi.

MASMO Başkanı Sabri Keskin ve yönetimi de, sektöre yönelik sorunları bilen mali müşavirler ailesini en iyi şekilde temsil edebilecek ve sorunlara çözüm üretebilecek meslektaşlarının parti ayrımı yapmaksızın yerel seçimlerde aday olmasının gurur verici olduğunu, yerel yönetimde ve mecliste mali müşavirlerin yönetimde olmasının sektöre ivme kazandıracağını söyleyerek, Salih Çiftci’ye seçim çalışmalarında başarı dilediler.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours