Paylaşmak Güzeldir..

AK Parti Manavgat İlçe Yönetimi’nin istifasının ardından gözler yeni ilçe başkanının kim olacağına çevrildi. Yıllardır teşkilatın her kademesinde emek veren tanınmış iş insanı ve siyasetçi Bülent İşbilir, Manavgat’a hizmet aşkıyla göreve talip olduğunu duyurdu: “Koltuğa çakılı kalmayacak, 79 köyümüzü ve tüm mahallelerimizi tek tek gezerek çözümler üreteceğiz.”

AK Parti Manavgat İlçe Yönetimi’nin geçtiğimiz günlerde istifa etmesiyle birlikte ilçe siyasetinde yeni dönem heyecanı başladı. Önümüzdeki günlerde netleşmesi beklenen ilçe başkanlığı koltuğu için partinin emektar ismi, iş insanı ve siyasetçi Bülent İşbilir, göreve hazır olduğunu resmi olarak ilan etti.

Yıllardır AK Parti çatısı altında durmaksızın mücadele ettiğini ve partisinin bir neferi olduğunu vurgulayan İşbilir, genel merkezin ve teşkilatın görev vermesi halinde Manavgat’ı daha ileriye taşımak adına her türlü sorumluluğu üstlenmeye hazır olduğunu ifade etti.

“KOLTUĞA ÇAKILI KALMAYACAĞIM, GECE GÜNDÜZ SAHADA OLACAĞIM”

Siyasetteki temel amacının doğup büyüdüğü topraklara kalıcı eserler bırakmak olduğunun altını çizen Bülent İşbilir, kararlı mesajlar verdi. Göreve getirilmesi durumunda masa başında değil, sürekli sahada olacağını belirten İşbilir şöyle konuştu:

“Tek bir sevdam var; ölmeden doğduğum, büyüdüğüm, havasını soluyup suyunu içtiğim memleketim Manavgat’a hizmetimle kalıcı eserler bırakmak. Göreve getirildiğim takdirde asla koltuğa çakılı kalmayacağım. Hizmet için 79 köyümüzü (mahalle oldu ama biz köylüyüz), 17 merkez mahallemizi ve 8 beldemizi tek tek gezerek vatandaşlarımızın dertlerine çözüm yolları arayacağım.”

“AYRIMCILIK YOK; SEVDAMIZ DA DERDİMİZ DE MANAVGAT”

Manavgat’ın Türkiye’nin dört bir yanından gelen insanlarla zenginleştiğini ve büyük bir aile olduğunu kaydeden İşbilir, kuşatıcı ve adil bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini vurguladı:

“Sevdam Manavgat, derdim Manavgat; başka hiçbir ikbal derdim yok. Bugünün çocuklarının yarınlara çok daha umutla ve güvenle bakmasını istiyorum. Türkiye’mizin dört bir yanından gelerek kentimizde yaşayan kıymetli kardeşlerimizle birlik içindeyiz. Bir gün olsun ayrımcılık ya da hemşericilik yapmayacağız. Manavgat’ımızı el birliğiyle hak ettiği güzel yarınlara taşıyacağız.”

“BU DAVA BİZİM DAVAMIZDIR”

Açıklamasının son bölümünde AK Parti davasının toplumsal birleştiriciliğine ve vizyonuna dikkat çeken İşbilir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yürümeye kararlılıkla devam edeceklerini ifade etti:

“Bu dava, sadece bir siyasi parti olmanın ötesinde; milletimizin değerlerini, birlik ve beraberliğini her şeyin üstünde tutan kutlu bir harekettir. Yıllardır bu davanın içindeyim ve her zaman partimizin ilkelerine, vizyonuna bağlı kaldım. AK Parti’nin kalkınmada, sosyal projelerde ve yerel yönetimlerde ortaya koyduğu başarılar ortadadır. Hedefimiz; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti değerlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak, halkımızın gür sesi olmak ve partimizin başarısını zirveye taşımaktır. Bu yolda çalışmak ve emek vermek en büyük mutluluğumdur.”

Büşra Deveci / Haber

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours