MYP’li Çayır:“14yıl içinde Muhsin Yazıcıoğlu’nun ile ilgili açılmış bir tek dava yok!”

Paylaşmak Güzeldir..

Milli Yol Partisi(MYP) Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Çayır, merhum şehit liderleri Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopter düşmesi sonrası 25 Mart 2009 yılındaki ölümünü sıradan bir ölüm değil ; profesyonel bir suikast olduğunu söyledi.

MYP’li Mehmet Çayır,” Utanç verici olan şehit liderimiz ve 5 dava arkadaşı bir gazetecinin helikopter düşmesi sonrası hayatlarını kaybettiği kaza ile ilgili bir tek açılan dava yok. Suikastın üzeri bilinçli bir şekilde hep örtüldü. Açılan davalarda helikopterden çalınan bazı parçalar ile ilgili. O davalarında üstünü kapattılar.”dedi.

    Aradan 14 yıl geçmesine rağmen halen merhum şehit liderleri Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını kaybetmesi ile ilgili sis perdesinin bir türlü aralanamadığını söyleyen MYP Kurucular Kurulu Üyesi turizmci  Mehmet Çayır” Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu aramızdan ayrılalı tam koskoca 14 yıl oldu.Biz MYP olarak liderimiz helikopter kazasını profesyonel bir suikast olarak görüyoruz. Çünkü Muhsin Yazıcıoğlu sıradan bir isim değildi ülkemizde.Temiz dürüst,ilkeli , sözünün eri ,demokrat, çoğulcu ve katılımcı demokrasiyi savunan, siyasette ortak akla önem veren, hiç bir güç odağı karşısında boyun eğmeyen dök ve doğru bildiği yolda dosdoğru yürüyen cesur bir yürek olması birilerini rahatsız etti. Karanlık bir el tarafından karada yapıp ta  bir türlü başaramadıkları suikastı bu sefer helikopter kazası süsü ile havada öldürdüler. Bu bir suikast tır . Bir siyasi cinayettir.İsmi Adalet ve Kalkınma Partisi( Ak Parti) bu suikastın aydınlatılması için hiç bir girişimde bulunmadı. Bilakis üstünü örtmek için elinden gelen her şeyi yaptı. Utanç olanı ise  bugüne kadar şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’ nün helikopter düşmesine bağlı ölüm nedeni ile ilgili açılmış bir dava yok.Buğüne kadar açılan davaların hepsine katıldım. Açılan davalar şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlunun ölümü ile ilgili değil. Açılan davaların hepsi Helikopterin düşmesi sonrası helikopterden çalınan bazı parçalarla. Zaten o davaların hepsinin üstü de kapandı. Biz MYP olarak bu işin suikast olduğuna inanıyoruz. “diye konuştu.

Haber/Abdurrahman Büyükkeskin

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours