Alevi Kültür Derneği Kahvaltıda Buluştu

Paylaşmak Güzeldir..

Alevi Kültür Derneği Manavgat şubesi geçtiğimiz Pazar günü dernek binasında kahvaltı etkinliği düzenledi.

Manavgat Alevi Kültür Derneği ve cemevi binasında gerçekleştirilen dayanışma kahvaltısına çok sayıda dernek üyesi ile yöneticiler kentte katıldı.

Manavgat Alevi Kültür Derneği ve Cemevi başkanı Sinan Aktaş, alevilerin eşit yurttaşlık temelindeki hak mücadelesini tüm baskı ve engellemelere rağmen sürdürmeye çalıştıklarını ifade ederek; “Dünya üzerinde, bu coğrafyada ezilen tüm halkların yanında olmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar da üniversite öğrencilerinin, fabrikadaki işçilerin, çevrecilerin, haksızlığa uğrayan basın emekçilerinin yanındaydık. Kerbela belki 1400 yıl önce yaşandı ama Kerbela bitmedi. Kadın cinayetlerinin, doğa katliamlarının, hayvan katliamlarının olduğu her yer bizim için kerbeladır, o nedenle bu yan yana gelişleri, dayanışmayı önemsiyoruz” diye konuştu

Başkan Sinan Aktaş konuşmasını şöyle tamamladı;

“Alevi Kültür Dernekleri Manavgat Şubesi olarak düzenlenen Kahvaltıya, yönetim Kurulu Sağlayan Tüm Cümle Canların Emeklerine hizmetlerine Sağlık. Veli Dedeye Ve Sazıyla Sözüyle Bizleri Yalnız Bırakmayan, Mehmet Bıçakçı Hocamıza Ve Hüseyin Abiye Çok Teşekkür Ediyorum.Kahvaltı sürecinde derneğimizle ilgili geniş kapsamlı toplantı yaparak üyelerimizle karşılıklı f,kir alışverişinde bulunduk”

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours