Eren Yenidünya Akseki’de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Paylaşmak Güzeldir..

Geçtiğimiz hafta büyük ve coşkulu bir kalabalıkla Ak Parti Akseki İlçe Başkanlığı’na belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yapan Eren Yenidünya, temayül öncesinde ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Antalya İl Müdürlüğü’nün genç, yetkin ve etkin mühendislerinden Eren Yenidünya, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı ve Ak Parti’nin Akseki Belediye Başkanlığı aday adayı olarak mahallelerde hergün vatandaşlarla bir araya geliyor.

Akseki’de mevcut belediye başkanının Ak Parti’den olduğu bilinciyle çalışmalarına devam eden, vatandaşlarla hasbıhal eden Eren Yenidünya, ilçede yeni bir bakış açısına ihtiyaç olduğunu söylüyor. Akseki’nin tarihteki yerinin çok önemli olmasına rağmen son 50 yılda bu niteliğinin unutulduğunu, Toroslarda ve Antalya’nın ard alanında kaldığını belirterek, bunun getirdiği handikapları ortadan kaldırmak için çalışacağını söyledi.

Ak Parti’nin Türkiye’ye yaşattığı değişim ve dönüşümün klasik belediyecilik hizmetleriyle Akseki’de yaşanmasının mümkün olmadığını vurgulayan Eren Yenidünya, “Belediyecilik sadece ‘çöp toplamak, kaldırım yapmak’ gibi rutin belediye hizmetleri yapmak olmamalı. Akseki’de görüştüğüm herkes göçten, istihdam imkanları az olduğu için ilçeden ayrılmasından şikayetçi. Bazı köylerde kış aylarında yaşayan insan sayısı 3’e 5’e kadar düşüyor. Çöp toplamak, kaldırım yapmak her belediyenin yapması gereken işler. Bunun için başkan olmaya gerek yok. Benim hedefim Akseki’de gerçekleştireceğimiz projelerle hem istihdamı arttıracağız, hem ilçeye yeni gelir kaynakları oluşturup ilçe ekonomisini geliştireceğiz. İstihdamın artmasıyla göç duracağı gibi başka yerlere giden hemşerilerimiz tekrar geriye dönecek” dedi.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours