ATİK ve OSİAD 100.yılı coşkuyla kutladı  

Paylaşmak Güzeldir..

Antalya Tenis İhtisas Kulübü (ATİK) ve Organize Sanayi İş İnsanları Derneği (OSİAD) cumhuriyetin 100. yılı münasebetiyle görkemli bir balo düzenledi. Geceye birçok tanınmış isim katılıdı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl dönümünde düzenlenen balo Antalya Tenis Ve İhtisas Kulübü’nün Muratpaşa’da bulunan binasında düzenlendi. Etkinliğe Antalya Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar, Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarı, Antalya Tenis İhtisas Kulübü Başkanı Necmi Alpagot, Organize Sanayi İş İnsanları Derneği Başkanı Erdal Kılıç Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Tas, ATSO Üyeleri, organize sanayi bölgesi iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

‘Cumhuriyete sahip çıkalım’

Programda konuşan ATİK Başkanı Necmi Alpagot: ‘‘ Cumhuriyetin 100. Yılına yakışan bir gece oldu. Burada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Gelenekselleşen bu gece bizim için çok anlamlı. Atatürk’ü ve Cumhuriyeti her ne akar aklımızdan çıkarmıyor olsak da böyle gecelerde tekrardan yad ediyoruz, hatırlıyoruz.  Biz spor kulübü olarak Atatürk’ün ‘sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim’ sözüyle nice sporcular yetiştiriyoruz. Bu noktada Muratpaşa Belediyesi’nin de büyük desteği var. Lütfen Atatürk ile kalalım cumhuriyete sahip çıkmaya devam edelim’ diye konuştu.

‘İyi ki varsınız’

Programa bir video masaj gönderen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da: ‘‘Kulübümüzün kıymetli başkanı, değerli üyeleri. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aydınlanma önderlerini sevgiyle, saygıyla, minnetle yad ediyoruz. Cumhuriyetimiz nice yüz yıllar payidar kalsın. Sizlere şehrimizin spor yaşamına, ekonomi Ekonomik yaşamına, sosyal yaşamına verdiğiniz çok değerli katkılar için teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Sevgilerimle’ ifadelerini  kullandı.

‘Potansiyelimize inanıyorum’

Kürsüye gelen ATSO Başkanı Ali Bahar ise: ‘‘Gerçekten bu şehir çok değerli, biz bir aileyiz. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı. Her zaman çalışmayı şiar edindik. Şehir için, işlerimiz için zaten çalışıyoruz, çocuklarımız için çalışmayı şiar edindik. Hepinizin yüzünde gördüğüm şey duygu. Önümüzdeki yüzyıl gerçekten söylendiği gibi Türkiye’nin yüz yılı olması konusunda büyük bir motivasyona sahip olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu şehrin çok değerli bir şehir olduğunu, bu şehrin ne kadar değerli olduğunu tüm Türkiye’ye, dünyaya gösterecek potansiyelimizin ve enerjimizin olduğunu net bir şekilde düşünüyor ve net bir şekilde bunu yapabileceğimize eminim, biliyorum. Önümüzdeki yolculuğun tıpkı Cahit Şükrü Tarancı’nın dediği gibi olmasını istiyorum;  Öyle bir yüzyıl olsun ki ne başka dert ne gönülde hasret olsun. Ne zengin fakir, ne sen ben farkı olsun. Yaşamak sevmek gibi gönülden olsun. Olursa bir şikayet varsın olsun. O da ölüm olsun’’ dedi.

Son olarak kürsüye gelen OSİAD Başkanı Erdal Kılıç da gelenlere teşekkür ederek keyifli bir gece temennisinde bulundu.

Konuşmalardan sonra dans gösterileri ile devam eden program şarkıcı Gökhan Tepe’nin performansı ile son buldu.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours