ADD’den Cumhuriyet için pedal çevir etkinliği yapıldı

Paylaşmak Güzeldir..

Atatürkçü Düşünce Derneği Manavgat şubesi Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında “100. Yıl Bisiklet Turu” düzenlendi.

Manavgat Belediyesi ile ortaklaşa her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Cumhuriyet için pedal çevir” etkinliğine çok sayıda öğrenci, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Atatürk Kültür merkezi önünde başlayan etkinlikte bisikletçi ve vatandaşlar Sorgun Boğaz mevkiindeki mesire alanına kadar pedal çevirdi.

Manavgat Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Manavgat Şubesi tarafından geleneksel hale gelen  ‘Cumhuriyet için pedal çevir’ etkinliğine bu yıl katılımın daha fazla olduğu gözlemlendi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Manavgat Şube Başkanı Yaşar Bulut, geleneksel hale getirilen “Cumhuriyet için pedal çevir” etkinliğinin bu yıl 100. Yıla gelmiş olmasının bambaşka bir duygu yarattığını ve bu duygularla tüm katılımcılarla birlikte pedal çevirdiklerini söyledi.

ADD Başkanı Yaşar Bulut “Cumhuriyet Bayramımızı bisiklet sürerek karşılamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikte, sağlıklı yaşamın da önemine dikkat çekiyoruz. Atatürk’ün ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ özdeyişine uygun olarak sağlıklı yaşam için vatandaşlarımızla birlikte 7’den 70’e her yaştan kişinin katılımı ile kutladık. Bu anlamlı günde bizlere destek olarak pedal çeviren tüm dostlara teşekkür ediyor,29 Ekim Cumhuriyet bayramımızın 100. Yılının kutlu olmasını diliyorum ” dedi.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours