MANAVGATİZM!.. “Hüseyin Ziyaettin’e”.

Paylaşmak Güzeldir..

30 yıl önce tanıdım Hüseyin Ziyaettin’i, aynı yıllarda Manavgat’a “Merhaba” demiştik.

Demokrasi Bulvarındaki muayenehanesinde kapı komşuluk yaptık yıllar boyu..

Çocuklarım İlkem ve Egemen’in doğumunu gerçekleştiren gün yüzü görmelerine katkı sağlayan Kadın Doğum uzmanlığında mesleğinin profesörü..

Hümanist, Atatürkçü, Şair, Yazar MASİAD başta olmak üzere birçok dernek yönetiminde görev almış, on parmağında on hüner olmasının yanı sıra Manavgat’ta gerçekleştirdiği etkinliklerle isminden çok sık bahsedilen insan…

30 yıllık Manavgatlılığın da Yirmi, beş bin çocuğun dünya’ya gelmesine katkı sağlamış, ”Ellerimle doğanlar” sloganı ile dünya’ya gelen çocuklarla buluşmalarına devam ediyor, o çocukların çoğu şimdilerde seçme ve seçilme hakkına sahip..

Fikir üretmekte, hayata geçirmekte ender tanıdığım kişilerin başında yer alır Doktor Hüseyin Ziyaettin..

Önümüzdeki seçimlerde medeni cesaretinin yanı sıra kendine ve Manavgatlıya güvenerek Manavgat Belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı geçtiğimiz günlerde şair tarafının ağır basması nedeniyle bir ilke de imza atarak yazdığı şiiriyle başladı basın açıklamasına..

İyi Gelecek, Kadınlarla Gelecek..

Gönüllüler Ordusu

Ellerimde doğanlar

Projelerinin yanı sıra en dikkat çeken projelerinin başında Manavgatizm geliyor..

Bu konuda şöyle açıklıyor görüşlerini Hüseyin Ziyaettin..

“Manavgatizm ,siyaset üstü bir anlayışla ,Manavgat şehrine son nefese kadar, tutkulu bir aşktır.. Bu aşkı hepinize aşılamaya geliyorum..

Manavgatizm çağı başladığı an, Birlik Manavgat, Güçlü Manavgat, Zengin Manavgat, Mutlu Manavgat ve Masal Manavgat’ı hep birlikte kuracağız..30 yıldır bu kente aşık bir Manavgatizm olarak ,çok hikaye dinledik.. Artık yeter.. Manavgatizmin hikayesini gelin birlikte yazalım ..Her konuda seferberlik başlatalım .Her konuda çalıştaylar yapalım.. Küskünlükleri ,kırgınlıkları bırakalım ..Bir olalım ,dir olalım. Hayallerin ötesinde bir şehri mutlaka kuralım” diyor Hüseyin Ziyaettin hani haksızda değil..

30 yılını vermiş Manavgat’a..

Yirmi beş bin çocuğun dünya’ya merhaba demesine katkıda bulunmuş..

Doğumların dışında sorunları olan, dertleri olan kadınların sorunlarını çözmüş yıllardır..

Maddiyat gözetmeden, zengin, fakir ayırt etmeden hastalarına şifa dağıtan adam olarak tanınmış, sevilmiş, sayılmış bir insandır Hüseyin Ziyaettin..

“Hizmeti en yüksek düzeyde sunabilmek için kendi sağlığımı, esenliğimi ve mesleki yetkinliğimi korumaya dikkat edeceğime, Tehdit ediliyor olsam bile, tıbbi bilgimi, insan haklarını ve bireysel özgürlükleri çiğnemek için kullanmayacağıma, Kararlılıkla, özgürce ve onurum üzerine, Ant içerim” ..

Hipokrat yemini her doktorun uyması ve uygulaması gereken çok önemli bir sözdür, tanıdığım doktorlar arasında bu yemine sadık kalan güzelliği de vardır Hüseyin Ziyaettin’in..

Sözün özü yola çıkarken öncelikle Manavgat’la bütünleşmeyi, Manavgat’la kucaklaşmayı ön planda tutarak Belediye başkan aday adaylığına soyunmuş.

Manavgat’ta onu bağrına basarak “Bizim Oğlan” görüşünü ön plana çıkarmış konumda..

Hayırlı olsun Hüseyin kardeşim..

Yolun açık olsun, başarılar diliyorum..

Haydi, kalın sağlıcakla.

Her şey yüreğinize göre olsun..

HOPDEDİK
MANAVGATİZM..

Doktor Hüseyin Ziyaettin,

Manavgat sevdası ile

Çıktı yola..

Yolu açık ola..

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours