Doğa Eczanesi’ne Muhteşem Açılış

Paylaşmak Güzeldir..

Doğadan gelen seslere kulak verdiler, akademik kariyerlerine son vererek çocuklarının adını taşıyan ‘Doğa Eczanesi’ni” Manavgat’a kazandırdılar. Atatürk Caddesi’nde faaliyetine başlayan eczanenin açılışına siyasiler, iş insanları, eğitimciler ve çiftin sevenleri yoğun ilgi gösterdi.

“DOĞA dedesine, biz Manavgat’ımıza kavuştuk”

Ayça Dedeoğlu-Dr. Murat Erdoğan çifti Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ni bitirdikten sonra aynı üniversitede akademik kariyerlerini yapmaya başladı. Çocukları Doğa’nın dünyaya gelmesiyle akademik kariyerlerine son vererek eşinin memleketi Manavgat’a dönme kararı aldıklarını belirten Ayça Dedeoğlu Erdoğan, “Ne kadar isabetli bir karar aldığımızı açılışımıza gelerek bizleri onurlandıran sevenlerimizin gösterdiği ilgiden bir kez daha anlamış olduk. Burada eşimin yanı sıra bir teşekkürü de aileyi bir arada tutmak için büyük emek veren ve her türlü desteğini vererek bizleri güçlendiren kayınbabam Akdeniz üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Erdoğan’a teşekkürü borç bilirim. Sonuçta Doğa dedesine, biz de Manavgat’ımıza kavuştuk” diyerek duygularını dile getirdi.

Önleyici sağlık hizmetleri de verecek olan Doğa Eczanesi Atatürk Caddesi üzerinde, Çiçek Pasajı’nın hemen yanında görkemli bir organizasyonla hizmete açıldı. Doğa Eczanesi ayrıca SGK hatalarına da hizmet verecek.

Ayça Dedeoğlu Erdoğan ile Prof. Dr. Ali Erdoğan davetlilere kısa bir hoş geldin konuşması yaptı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen genç çifte başarılar dilediği konuşmasında, “ Ülkenin bu kötü ekonomik koşullarında, işsizliğin had safhada olduğu böylesine bir ortamda iki genç arkadaşımın, Manavgat halkının sağlığına hizmet etme arzularını ve cesaretlerini kutluyorum. Başarılar diliyorum!” dedi.

AK Partili vekil Mustafa Köse telgrafla kutladı

Açılışa gelemediği için üzüntülerini bildiren bir telgraf gönderen AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, sağlık sektöründe Manavgat halkına hizmet verecek güzide bir işletmenin açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Manavgat Müftüsü Abdullah Eroğlu’nun açılış duasını okumasının ardından protokol, açılış kurdelesini kesti, çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Açılışa yoğun ilgi vardı

Açılış törenine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen eşi Hatice Sözen ile birlikte katıldı. Törende ayrıca İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, CHP, MHP ve İYİ Parti Manavgat ilçe başkanları Oykun Başar, Nooman Enhoş, Hüseyin Ergen yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, , MASİAD Başkanı Mücahit Tatar, MAYÖV Mütevelli Heyet üyeleri, eğitimciler, iş insanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Yeni Eczanemizin Manavgat’ımıza hayırlı olmasını diliyoruz.

(Büşra Deveci)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours