Sarılar’da Vatandaş Devlet El Ele

Paylaşmak Güzeldir..

Hayırsever vatandaşlar, iş insanları, veliler ve Okul Aile Birliği el ele vererek ilçemiz Sarılarda bulunan Zeki Vargün ilk öğretim okulu ve Sarılar ilk okulunun eksikliklerini birlikte giderdiler.

Öğrenci velileri daha önce görev yaptığı okullarda da büyük işlere imza atan ve girişimci ruhuyla kendini eğitime adayan okul müdürü Saim Yiğen’in bu özelliklerine hayran kaldıklarını ve destek olma kararı alarak öğrenci velileri, okul aile birliği ve hayırsever iş insanlarının da desteğini alarak Zeki Vargün ilköğretim okulunu el birliği ile sil baştan yenilediklerini söylediler.

Öğrenci velileri bu konuda önder olan okul müdürü Saim Yiğen’e ne kadar teşekkür etsek azdır diyerek “Her okula böylesine çalışkan ve girişimci ruhta bir müdür nasip olmaz, bizim okulumuzun çalışkan müteşebbis ve kendine eğitime adamış bir müdürümüzün olmasından dolayı onur duyuyoruz. Eğitimde her şey devletten beklemek olmaz, bu konuda velilerin ve hayırsever iş insanların duyarlı olmaları sonucunda okulumuzu sil baştan yenilemek bizlere nasip oldu. İnşallah diğer okullara da örnek teşkil eder bu çalışma sistemimiz, ayrıca okulumuzun daha eksikleri önümüzdeki günlerde bu konuda da çalışmalar yapacağız duyarlı hayırsever iş insanlarımızın ve okul velilerimizin desteklerini bekliyoruz” dediler.

SAİM YİĞEN’DEN TEŞEKKÜR

Sarılar İlkokul müdürü Saim Yiğen, okul velilerinin, okul aile birliğinin ve hayırsever iş insanlarının duygu dolu bu güzel hareketinden dolayı okulu ve öğrencileri adına büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, destek sağlayanlara yürek dolusu teşekkür ettiler.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours