Büyükşehir Belediye Başkanından Masallar

Paylaşmak Güzeldir..

Aylardır Manavgat’ın yolunu unutan, geçtiğimiz günlerde Alanya’da  çıkan yangında incelemelerde bulunmak üzere Manavgat’tan geçerken uğrayıp Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i ziyaret ettikten sonra yıllardır atıl vaziyette bekleyen Türkbeleni’ni yeniden canlandıracağına dair açıklamalar yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e Manavgatlılardan tepki yağdı.

Başkan Böcek’in Alanya’ya her gidişinde sivil toplum örgütleri, odalar ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinleyen ve Manavgat’a gelince üvey evlat muamelesi yaptığını iddia eden vatandaşlar geçtiğimiz gün Türkbeleni ile ilgili yaptığı açıklamayı Lafontenden hikâyelere benzetti.

Yıllardır Türkbeleninde asansör sorununa çare bulamayan, Türkbeleninin atıl vaziyette kalmasına seyirci olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in “Türkbeleni yeniden canlanacak, önümüzdeki günlerde asansör ihalesini yeniden gündeme getireceğiz” açıklamasına karşın Manavgatlılar bu açıklamanın resmen seçim yatırımı olduğuna dikkat çektiler.

Yaz sezonunun sona ermek üzere olduğunu ifade eden Manavgatlılar,”Kış yaklaşıyor, turizm sezonu sona ermek üzere Türkbelenini yeniden canlandırmak, asansörü tamir etmek bugünlerde Manavgat’a bir şey kazandırmaz, bu yatırımın ve açıklamanın altında resmen seçim yatırımı yatıyor, Alanya’ya Manavgat’tan çok yatırım yapan, her ziyaretinde Alanya’da sivil toplum örgütleri, oda başkanları, dernekler ve muhtarlarla sık sık  bir araya gelerek Alanya’nın sorunlarını dinleyen Muhittin Böcek’in bu açıklaması talihsiz bir açıklamadır. Tüm yaz sezon boyunca Manavgatlıları resmen sivrisineklere yediren tüm haykırışlarımıza sessiz kalarak bir zahmet açıklama zahmetinde bulunmayan Muhittin Böcek’in bu talihsiz açıklamasının ve Manavgat’a üvey evlat muamelesinin hesabını biz Manavgatlılar yerel seçimlerde sandıkta soracağız” dediler.

SOSYLA MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Türkbeleni açıklamasının ardından Manavgatlılar sosyal medyadan Muhittin Böcek’e tepkilerini dile getirdiler. Sosyal medya paylaşımlarından bazıları görüşlerini şu şekilde aktardılar.

“Seçime 6 ay kaldı insanlar o sıcaklarda merkezde bir yer aradı. O asansörler olmaz Makine mühendisleri eyimi ve uzunluğu ıyi hesap etsinler. Asansor tamam ama bu model OLMAAAAAZZZZ”

****

“Binalarda bile yangın merdiveni olur acil durumda nasıl müdahale edilecek nasıl kaçacak insanlar bilinçsizce bir asansör rezilliği yaptınız yıllardır kapalı millet bahçesi Dünya ya rezil oldunuz tek kelime ile kör politikacılarsınız.

*****  

“Eleştiriye ümit başkan gibi dönüş yapılmalıdır gereken eksiklik vardır mücadele etmek lazım”

****** 

“Dört buçuk yıl neredeydiniz sizden bir şey olmaz başkan”

******

“Laf her zaman var ama icraat bildiğimiz gibi”

*******

“ Başkan bizim köydeki basacağınız suyu da arada bir ihale ediyon ama sadece ihale ediyon laf var icraat yok şebeke su depoları dersen içerisi pislik yuvası”

*******

“Resmen alay konusu oldu bu konu..5 yıldır çalışmayan asansör”

****

“5 senedir aklınız nerede. Seçime 5 ay kaldı”

*****

 “Sizin döneminizde atıl oldu”

Yukarıdaki soysal medya paylaşımlarının takdirini değerli Manavgatlı hemşerilerimize bırakıyor, aç karnına nutuklara karnımızı tok diyoruz.

HABER MERKEZİ

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours