Paylaşmak Güzeldir..

Manavgat Kültür ve Yaşam Derneği (MAYDER) Başkanı Ezgi Bahçealtı, Manavgat Kaymakamlığı Engelliler Koordinatörü İşaret Dili Tercümanı ve Eğitmeni Guddusi Aydın ile MAYDER üyeleri, Turizmci Side Square Otel sahibi İş İnsanı Ferhat Kılıç’a Mayder’e desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Plaket takdimine Side Square Otel genel müdürü Okan Ali Akay’da katıldı, yıllardır ilçemizde yaşayan yabancılarla birlikte sürekli çeşitli, etkinlikler düzenlediklerini söyleyen Mayder başkanı Ezgi Bahçealtı, düzenledikleri etkinlere maddi – manevi destek sağlayan iş insanlarına teşekkür ederek İş İnsanı turizmci Ferhat Kılıç’a plaketini takdim etti.

Samimi ve sıcak havada gerçekleşen plaket takdiminde Başkan Ezgi Bahçealtı, gelecek adına projelerle ilgili İş İnsanı Ferhat Kılıç’ı bilgilendirdi.

Mayder Başkanı Ezgi Bahçealtı, yıllardır Mayder olarak gerek yurt içi gerekse yurt dışında etkinlikleriyle ön saflarda yer almaktan büyük gurur duyduklarını ifade ederek şöyle konuştu;

“MAYDER’in ismi yurt genelinde olduğu gibi ülke dışında da her geçen gün büyüyerek gelişiyor. MAYDER ailesi olarak bizler bu gelişmelerden büyük onur duyuyoruz. Geçtiğimiz süreçte birçok nedenden dolayı proje ve etkinliklerimize ara vermiştik geçtiğimiz günlerde Ramazan ayı nedeniyle iftar yemeğimizle birlikte yeniden proje ve etkinliklerimize start vermiş bulunmaktayız. Önümüzdeki günlerde çok yeni ve büyük etkinliklerde birlikte olacağız. Son etkinliğimizde maddi-manevi yanımızda yer alan Side Square otel sahibi İş insanı Ferhat Kılıç’a desteklerinden dolayı yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours