Paylaşmak Güzeldir..

‘Antalyaspor İçin 1 Meşale de Sen Yak’ etkinliğine katılan Vali Hulusi Şahin, “Antalyaspor’u yalnız bırakmamak hepimizin vazifesidir. Antalyalılar olarak ilk maçta tribünleri dolduralım.” dedi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve 07 Gençlik taraftar grubu işbirliği ile düzenlenen, ‘7 Temmuz Antalyasporlular Günü’, Boğaçayı köprüsünde düzenlenen etkinliklerle kutlandı. 
Kutlamalara Vali Şahin’in yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Prof. Dr. Refik Emre Altekin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Boztepe, İş adamı Tolga Cömertoğlu ve çok sayıda Antalyaspor taraftarı katıldı. 
İş İnsanlarına Destek Çağrısı
İş insanlarının, Antalyaspor’a destek olması için çağrı yapan Vali Şahin, “Antalya ticaret, turizm, tarım ve sanayi alanlarında her türlü imkânı fazlasıyla sunan bir şehir. Antalya’nın bu imkânlarından istifade eden iş insanlarına bir çağrım var. Antalya’ya vefa borcunuzu, Antalyaspor’u destekleyerek ödeyebilirsiniz. Bu konuda iş insanımız Sayın Tolga Cömertoğlu’nu rol model olarak gösterebilirim. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Büyük fedakârlıklarda bulunan Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Boztepe ve yönetimine de teşekkür ederim. Antalyalılar olarak onu ve yönetimini yalnız bırakmamak hepimizin vazifesidir.” dedi. 
İlk Maçta Tribünleri Dolduralım 
Antalyaspor’un iyi yerlere gelmesi için gençlerimize büyük görev düştüğünü ifade eden Vali Şahin, “ Gençlerimizin ve tüm Antalyalıların önümüzdeki sezon tribünleri doldurması gerekiyor. İlk maçta tribünleri dolduralım. Eminim Alex ve ekibi ilk maçta bizlere galibiyet hediye edecekler.” dedi. 
Vali Şahin ayrıca etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve katılım sağlayan vatandaşlara teşekkür etti. Etkinlikler açılış konuşmalarının ardından drone gösterisi, konserler ve meşale şovları ile devam etti.

Antalya Valiliği / Bülten

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours