Paylaşmak Güzeldir..

Tazı kanyonu görselliği ile görenleri büyüleyen, aksiyon filmlerini andıran, panoraması reklam filmleri için kullanılan son zamanlarda turistlerin ilgi duyduğu bir yer.


Bu güzide kanyon Manavgat’ın Beşkonak Dağları’nda yer almakta. Kanyonun son zamanlarda popülerliği çok artı turistlerin, gezginlerin, doğa sevenlerin, uğrak yeri haline geldi. Ben de yakın bir zamanda oraya düzenlenen bir geziye katıldım orada gözleme yapanlar, hediyelik eşya satanlar, köylerden gelip orada kendine iş tutanlar çoğalmış. İnsanlar oradan görsel alıyorlar fotoğraf çekiyorlar.
Her şeyi para gören muhterem büyüklerimiz hemen orman bakanlığını devreye soktu. Burayı İhale edip gelen turistten kişi başı para alma hevesine girdiler. Neyse ki Manavgat’ın duyarlı belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi kara duruma el attı. ‘Tazı kanyonu Manavgat’ındır Manavgat’ın olmaya devam edecektir.’ Sloganıyla direndiler ve ihale yolu ile Manavgat belediyesi adına 13 milyon 200 bin lira ile en çok veren Manavgat Belediyesi kiraladı teşekkürler sayın başkan. Tazı kanyonu artık Manavgat belediyesi tasarrufunda.
Dostlar benim susuz toprağı çorak bağımda ürün yetiştirmem çok zordu. Öyle olmasaydı gönül bağımdan size birçok şey vermek isterdim Sürç i lisan ettiysem affola.

TUNCER ATEŞ

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours