Paylaşmak Güzeldir..

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Bahçelievler Mahallesine muhtar adayı olan Esra İçgöz, mahalle sakinlerinin katkısı olmayan muhtarlık görevinin anlamı olmayacağına dikkat çekerek “El Ele, Yürek Yüreğe Muhteşem bir Mahalleye” diyerek tüm Bahçelievler mahalle sakinlerinden destek istediğini söyledi.

Yıllardır yaşadığı mahallenin tüm sorunlarına vakıf olduğunu ve çözüm yollarını çok iyi bildiğini söyleyen Esra İçgöz, bu seçimde tüm mahalle sakinlerinin kendisine destek vererek muhtar seçileceğine yürekten inandığını belirterek “Ben yıllardır Bahçelievler mahallesi sakini yazar, psikolog ve iş kadını olarak tüm sorunları çok yakından biliyorum. Bilmek yetmiyor tabi ki, biliyorum demek ayrı bir şey çözüm yolları arayıp her sorunu anında çözümlemek apayrı bir şey, bu nedenle muhtar seçildiğim ilk gün tüm sorunların üstüne giderek çözüm yollarını yine mahalle sakinlerimle birlikte çözeceğim. Mahalle sakinlerimle diyaloglarımı hiç kesmeden sürekli iç içe olarak çalışmalarımı sürdüreceğim” dedi.

MAHALLE SAKİNİ OLMADAN MUHTARLIK OLMAZ

Bahçelievler Mahallesi muhtar adayı Esra İçgöz, muhtarlık yönetiminde azalarla birlikte mahalle sakinlerinin olmasının da kaçınılmaz bir gerçek olduğunu ifade ederek, öncelikle söz sahibinin mahalle sakinleri olduğunu ve bu anlamda muhtar seçildiği günden başlayarak son güne dek her türlü çalışmasında mahalle sakinlerini bilgilendireceği sözü verdi.

Bahçelievler Mahallesi muhtar adayı Esra İçgöz, mahalle sakinlerine şöyle seslendi;

“Merhaba güzel insanlar…

Mahallenin genel sorunları ile ilgili çözümlerin ilk durak noktası olan muhtarlığın, sorunu sadece dillendiren değil aynı zamanda çözüm noktalarına baskı yapan ve süreci sonuçlandırana kadar takipçisi olması gereken bir makam olarak görüyorum. Bu nedenle muhtarların sadece kendi mahallesinde değil yaşadıkları kentin bürokrasi, siyaset ve ticaret alanlarında da var olmaları gerektiğini düşünüyorum. Koltuk ve makamdan ziyade Manavgat genelinde ticari alanda verdiğim hizmetler sayesinde iyi ilişkiler ile edindiğim çevremi, mahallemin yararına ve sorunların çözüm noktasında kullanmak istiyorum. Sevgiyle kalın…31 Mart 2024 tarihinde sandığa giderken mahallemize kadın elinin değmesine ve muhtar adayınızın kadın olmasına lütfen dikkat edin hepinizden destek bekliyorum” dedi.

ESRA İÇGÖZ KİMDİR?

1978 yılında dünyaya gelen ve eğitim hayatını Manavgat’ta sürdüren Esra İçgöz, yüksek öğrenimine ise Atatürk Üniversitesi’nin Çocuk Gelişimi bölümünde devam etmiştir. Eğitime olan tutkusu ve gelişime olan inancı ile dikkat çeken İçgöz, şu anda Anadolu Üniversitesi’nin Sosyoloji bölümünde eğitimine devam etmektedir. 26 yıllık evli ve 3 çocuk annesi olan Esra İçgöz, hırslı yapısı ve çözüm odaklı kişiliği ile tanınan bir isimdir.  
İçgöz, Bahçelievler mahallesinde bulunan Çıtır Simit Fırını’nın işletmeciliğini eşi

Hüseyin İçgöz ile birlikte sürdürmektedir. İşletmecilikteki başarısının hırslı yapısı ve çözüm odaklı kişiliği ile ilgili olduğunu düşünen İçgöz, eğitim ve iş hayatının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ve sanat etkinlikleri ile de adından söz ettirir. Esra İçgöz, hem iş hayatında hem de sosyal yaşamında

aktif rol almayı seven, enerjik ve tutkulu bir kişidir. İçgöz’ün evrim, dönüşüm ve insanlara duyduğu derin değer, onu muhtarlık adaylığına sürüklemiştir. “Bir kıvılcım yeter, gelişmek için değişim” mottosuyla harekete geçen İçgöz, mahallesine katkı sağlama hedefiyle bu göreve talip

olmuştur. Kendine güveni ve azmiyle, mahallesindeki yaşam kalitesini artırmak için çabalayacak olan İçgöz, toplum hizmetine olan adanmışlığı, sebatkâr tutumu ve yenilikçi bakış açısıyla, mahallesindeki değişimin öncüsü olmayı hedeflemektedir.

Esra İçgöz, Manavgat’ta günlük olarak yayınlanan Akdeniz Haber Gazetesinde her gün “ESRARENGİZ” isimli köşesiyle yıllardır okuruyla buluşmaya devam etmektedir.

Büşra Deveci / Haber

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours