Paylaşmak Güzeldir..

İYİ Parti Manavgat İlçe Teşkilatı ve Kadın Politikaları Başkanlığı’nın ortak oluşturduğu kadın ekipler Manavgat’ın bütün mahallelerinde ‘Kapı çal gönül al’ etkinliği ile ev ziyaretlerini sürdürmeye devam ederek, Manavgat’ta yaşayan vatandaşların sorunlarını dinliyor.

İYİ Parti Manavgat İlçe Teşkilatı tarafından yapılan ziyaretlerde, Manavgat Belediye Başkan Adayı Mustafa Erol’un tanıtım broşürleri, proje el kitapçığı ve çocuklar için hediyeler takdim ediliyor. Grup Başkanlığını İYİ Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Ayşe Kula’nın yaptığı ekipte, İlçe Başkanı Av. Esma Kara, İlçe Kadın Politikaları Başkanı Saide Çetinel Mersin ile Kadın Kolları Üyeleri yer aldı.

KADINLAR TEK ÖNCELİĞİMİZ

Türkiye’de siyasette en çok kadının arkasında olan parti olduklarını her yerde dile getirdiklerini vurgulayan İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Av. Esma Kara, “Bilindiği partimizin tüzüğü gereği kadın kotamız mevcuttur. Buda sayın genel başkanımız Meral Akşener’in ve partimizin kadınlarımıza verdiği değeri en iyi şekilde göstermektedir. Özellik ev kadınları bizler için çok değerlidir. Ev ekonomisinden tutun, evlatlarımızın gelişiminde, eğitiminde ve geleceğe hazırlanmasından en büyük etken annedir. Ahlaklı, devletine, milletine, dinine bağlılığı ilk olarak anneden öğreniyoruz. Anneler bizim için kutsaldır. Ama ne yazık ki mevcut düzende iktidarın yaptığı yanlış politikalar yüzünden ev kadınları yok olup gidiyor. Sayın genel başkanımızın talimatları ile iktidara geldiğimizde kadın öncelikli eylem planlarımız ile kadına verilen değeri göstereceğiz. Türkiye, kadınlarımızın omuzunda daha da geleceğe emin adımlar ile ilerleyecektir. Başkan adayımız Mustafa Erol’un da ev kadınlarına yönelik sayısız projesi var. Bunları kapı kapı dolaşıp ev kadınlarına anlatıyoruz. Ve bu projeleri ilk yüz günlük eylem planımız içine aldık. Kazandığımız takdirde hemen hayata geçireceğiz. Çok mutluyuz kadına değer veren bir başkan adayımız var” diye konuştu.

Haber Merkezi

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours