Paylaşmak Güzeldir..

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçim çalışmalarını yerinde incelemek üzere Manavgat İlçe Teşkilatına ziyarette bulundu. Ziyarette Başkan Karacan’a, İl Başkan Yardımcısı Ayşe Kula ve İYİ Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Mustafa Erol ve Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.

İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ilk olarak Belediye Başkan Adayı Mustafa Erol ve Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya gelerek yapılan seçim çalışmaları hakkında bir alarak, fikir alışverişinde bulundu.

Manavgat’ın, Antalya’nın turizm ve tarım alanında gözbebeği olduğunu vurgulayan İl Başkanı Karacan, “Manavgat’ımız gerçekten tarım ve turizm alanında çok başarılı bir şehrimizdir. Ama yerel anlamda bu değer verilmemektedir. Esnaf bu konuda şikayetçidir. Yaşayan vatandaşlarımız ise, ölü bir şehir olarak görüyor. Mustafa başkanımız inşallah 31 Martta yapılacak yerel seçimlerden büyük bir zafer ile çıkıp, Manavgat hak ettiği hizmeti sunacaktır. Bunun için ilçe teşkilatımıza büyük görev ve sorumluluk düşüyor. Kapı kapı dolaşıp Manavgat için hazırladığınız projeleri anlatacaksınız. Eller sıkılıp sözler alınacaktır. Son on beş günümüz kaldı. Dolu dolu bu süreyi geçirip değerlendirmek gerekmektedir. Manavgat İYİ olacak inşallah diyorum. Manavgat kararlı ve Manavgat’ı İYİ Kentler arasında inşallah birinci yapacağız” dedi.

Antalya İYİ Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan daha sonra Manavgat Belediye Başkan Adayı Mustafa Erol ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte üniversite öğrencileri ziyaret ederek öğrenciler ile sohbet etti.

Haber Merkezi

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours