Okudan’ın Proje Tanıtım Toplantısı Manavgat’ı Salladı

Paylaşmak Güzeldir..

Cumhur ittifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Süleyman Okudan’ın proje tanıtım toplantısı Manavgat’ı salladı. Manavgat Cumhuriyet Meydanında düzenlenen proje tanıtım toplantısına katılımın beklentilerin çok üzerinde olması izdiham yaşanmasına neden oldu.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Manavgat Belediye Başkan Adayı olan Prof.Dr. Süleyman Okudan görkemli bir törenle projelerini açıkladı. Proje tanıtım toplantısına Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çokal, Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, Cumhur İttifakı’nın ilçe başkanları, Cumhur İttifakı’nın Manavgat Belediye Başkan aday adayları ve coşkulu bir kalabalık katıldı.  Başkan Süleyman Okudan, sahneden nasıl bir Manavgat hayal ettiğini programa katılan seçmenlere anlattı. Siyasal sürtüşmeler yüzünden Manavgat’ın hak ettiği yerde olmadığını söyleyen  Okudan Mevlana’dan, Yunus Emre’den alıntılar yaparak hoşgörünün ve uzlaşma kültürünün bir şehrin gelişmesinde ne kadar önemli olduğunun altını çizdi. Yaklaşık olarak bir saate yakın sahnede kalan Manavgat Belediye Başkan Adayı Süleyman Okudan, Manavgat İçin gerçekleştirmeyi düşündüğü bazı projeleri vatandaşlarla paylaştı. Manavgat’ın il olmasından, Sosyal Konut’a… Manavgat Üniversitesinden, sağlık turizmine kadar birçok, büyük proje açıklayan Manavgat Belediye Başkan Adayı Süleyman Okudan “Destek verin Manavgat’ı değiştirelim. Bu gururu birlikte yaşayalım. Ben sizlere siyasi görüşlerinizi ya da yaşam şekillerinizi değiştirin demiyorum. Bir kereliğine de olsa birlikte Manavgat diyelim. Bir kereliğine de olsa aynı yöne bakalım “dedi.

KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNAMAYACAĞIZ.

 Başkan Okudan asılsız haberlerin kamuoyuna servis edildiğini söyledi. “ Biz Belediyeyi kazandığımız zaman güya belediye çalışanlarını işten çıkaracakmışız..! Bu külliyen yalan..! 30 yılı aşan bir süredir benden yardım talep eden bütün hemşerilerimize yardımcı olmaya çalıştım. Hiç kimseye hangi siyasi düşünceden olduğunu sormadım. Hiç kimseye hangi inanca mensup olduğunu sormadım. Hiç kimsenin hayat tarzını sorgulamadım. Eğer çalışansa, bankamatik işçisi değilse buradan huzurunuzda Belediye çalışanı kardeşlerime seslenmek istiyorum. Sizi şerefim üzerine temin ederim ki kimsenin ekmeği ile oynanmayacak. Birde ekmeğini Pazarcılık yaparak kazanan kardeşlerimize onları pazardan atacağımıza dair asılsız dedikodular yaymışlar. Aynı durum Pazarcı esnafı kardeşlerimiz içinde geçerlidir. Hiç kimse yerinden kaldırılmayacak” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZDAN SÖZ ALDIM.

Başkan Okudan yapmayı düşündüğü projelerle ilgili olarak “  Hayatım boyunca tutamayacağım sözler vermedim. Eğer başkanlık sürecinin sonunda sizlere mahcup olacaksam Allah bu görevi bize nasip etmesin. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendi “Hocam Manavgat’ı istiyorum” dediğinde Efendim Manavgat’ı size getireceğiz ama sizlerden yapacağımız büyük projeler konusunda destek istirham ediyoruz. Dediğimde sen Manavgat’ı getir. Her konuda arkanızdayız dedi. Ben yapacağım projeler konusunda arkama iktidarın ve Sayın Cumhurbaşkanımızın gücünü alarak konuşuyorum. Diğer aday olan arkadaşlarımıza sorun bakalım yaptıkları projeleri nasıl hayata geçirecekler, nasıl kaynak yaratacaklar? Mesele proje yapmak değil, yaptığınız projeleri hayata aktarabilmektir”dedi. Başkan Okudan’ın projelerini anlatmasının ardından bütün belediye meclis üyesi adayları havai fişek gösterisi ve programı izlemeye gelen yaklaşık 20-25 bin aralığındaki vatandaşların alkışları arasında sahneye davet edildiler. Tanıtım programının ardından toplantıya katılan vatandaşlar Merve Özbey konseri ile gönüllerince eğlendiler.

Haber Merkezi

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours