Okudan “Böyle giderse Manavgat mega köy olma yolunda” “Önceliğimiz Manavgat olsun”

Paylaşmak Güzeldir..

 Cumhur İttifakından Manavgat Belediye Başkan Adayı olan Prof.Dr. Süleyman Okudan seçim çalışmaları kapsamında Taşağıl, Beşkonak bölgesindeki seçmenleri ziyaret ediyor, seçilmesi durumunda Manavgat’a yapacağı hizmetlerle ilgili düşüncelerini seçmenlere anlatıyor. Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Süleyman Okudan ziyarette bulunduğu Beşkonaklı seçmenlere sıradan bir belediye başkanı olmanın ötesinde Manavgat’ın il olma hayalini gerçekleştirmek için Manavgat Belediye Başkan Adayı olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine Manavgat’ı istiyorum dediğini ve bu söze cevaben Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Süleyman Okudan’ın “Efendim size Manavgat’ı getireceğiz fakat gerçekleştireceğimiz uluslararası büyük projeler için desteğinizi talep ediyoruz” dedim ve gerçekleştireceğimiz bütün büyük projelerde destek sözü aldım. Ayrıca Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hakan Tütüncü Başkanımız, Hocam benim adıma her tür sözü verebilirsiniz. Manavgat’ın her konuda yanındayız dedi. Ben ortak akla inan bir insanım el ele verelim Manavgat’ı hak ettiği yere taşıyalım” dedi. Seçimi kazanması durumunda İktidar’ın bütün olanaklarını Manavgat için kullanma sözü aldığının altını çizen Manavgat Belediye Başkan Adayı Porf. Dr. Süleyman Okudan “Bana destek verin Manavgat’ın il olma hayalini gerçekleştirelim. Bakınız TÜİK yakın zamanda bir rapor açıkladı. Bu raporda Manavgat il olma potansiyeli olan ilçeler arasında yer alıyor. Bu ne demek biliyor musunuz? Manavgat il olma potansiyeline sahip olduğu halde, kısır çekişmeler ve hatalı uygulamalarla bu potansiyelinin gerçekleştirilemediği demek”diye konuştu.

TURİZMİ KIRSALA YAYACAĞIZ.

Beşkonak bölgesindeki mahallelerde vatandaşların sorunlarını dinleyen Cumhur ittifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Süleyman Okudan “ Daha önce de bu bölgeye birkaç defa geldim. Sorunlarınızın büyük bir kısmını biliyorum ve bu sorunların çözümüne dönük projeler hazırladık. Yüzüncü yılda yüz bir proje ile karşınıza çıkacağız.  Yapacağımız uygulanabilir, bilimsel projelerle Turizmi sahilden Toroslar’ın eteklerindeki mahallelere doğru yayacağız.  Otelcilerimizden sponsorlar ayarlayıp dağ turizminin gelişmesinin önünü açacağız. Bu bölgede yaşayan insanlarımızın turizm gelirlerinden pay almasını sağlayacağız.  Kırsal kesimde yaşayan insanlarımızın gelir düzeyinin artması için çok ciddi projeler hazırladık” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ MANAVGAT OLSUN.

 Cumhur ittifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Süleyman Okudan, Manavgat’ın altyapı eksiklerini hızla tamamladıktan sonra Manavgat’ın il olacağının müjdesini verdi.  Başkan Okudan “  Manavgat Belediye Başkan Adaylığı serüvenine bağımsız olarak başladım. Şahsımın başlattığı Manavgat sevdalıları hareketi iki buçuk yıl içerisinde sayıları binleri aşan bir halk hareketine dönüştü. İçerisinde her dünya görüşünden insan var. Hepimizin ortak paydası Manavgat sevgimiz… Manavgat için kurduğumuz hayallerimizi İktidarla birlikte yürümeden gerçekleştirmenin mümkün olmadığını gördük. Büyük projeler hayata geçirecekseniz iktidarla birlikte olmanız gerekiyor. Sizlerden ricam hangi dünya görüşünden olursanız olun, bir sefere mahsus önceliğimiz Manavgat olsun. Manavgat ortak paydasında birleşelim. Gelin Manavgat’ı birlikte inşa edelim. Manavgat’ı birlikte yeniden şekillendirelim. Manavgat’ı bir dünya markası yapalım. Kıymetli dostlar, eğer Manavgat’ı İktidar ile buluşturamazsak Manavgat hızla mega bir köy olmaya doğru gidiyor. Kırk ilden büyük bir ekonomiye sahip olan, Allah’ın tüm güzellikleri bahşettiği bu cennet Manavgat’ımız her şeyin en güzeline layıktır. Destek verin Manavgat’ı bir dünya markası yapalım… Manavgat’ımızı il yapalım…”dedi.

Haber Merkezi

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours