İyi Parti’den Koçlar Medya’ya Ziyaret

Paylaşmak Güzeldir..

İyi Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Mustafa Erol, Manavgat Belediyesi birinci sıra meclis üyesi adayı Duran Öz ve İyi Parti teşkilat başkanı Ramazan Kervan Koçlar Medya bünyesindeki Manavgat’ın Sesi ve Akdeniz Haber gazetelerini ziyaret ettiler.

Yerel basının gücünün kaçınılmaz bir gerçek olduğuna dikkat çeken Mustafa Erol, kamuoyu ile iletişim ve bilgilendirme anlamında büyük katkıda bulunduğunu ifade ederek, yerel basına sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

İyi Parti Manavgat Belediye başkan adayı Mustafa Erol, yılların siyasi birikimi ve belediyecilik tecrübesi ile yola çıktıklarını bu anlamda Manavgat’ta oy kullanacak tüm seçmenlere kendilerini destekleyeceklerini belirterek şöyle konuştu;

“Yaşanılabilir bir Manavgat değil, yaşamaktan zevk alınan bir Manavgat hedefliyoruz!

Hep birlikte Manavgat’ın önümüzdeki 5 yılına damga vurmaya geliyoruz. Ekibimizi buna göre seçtik. Çalışma arkadaşlarımızı buna göre belirledik. İnşallah, belediyecilik nasıl yapılır Manavgat’a bunun damgasını vuracağız. Herkes uzman olduğu işi yapsın. Kamu yöneticisiyim, belediyeciyim. Ben belediyeye talip oldum, doktorluğa talip olmadım. Çünkü doktorluktan anlamam. Yarım doktor candan ederse, yarım belediyecilik de şehrimizi ve çocuklarımızı geleceğinden eder. Bu vesile ile tüm seçmenlere selam ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Büşra Deveci / Haber

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours