Niyazi Nefi Kara Odaları Ziyaret Etti

Paylaşmak Güzeldir..

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den Manavgat Belediye başkan aday adayı olan Doktor Niyazi Nefi Kara ilçemizdeki oda başkanları ve yöneticilerini ziyaret etti.

Kamuoyunda “Halkın Doktoru” olarak tanın geçmiş dönemde CHP Antalya milletvekilliği yapan ve mecliste renkli kişiliği ile iz bırakan  Doktor Niyazi Nefi Kara, aday adaylığı sürecinde başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere halkla’da bire bir görüşmelerini sürdürerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunacağını söyledi.

Manavgat belediye başkan adaylığının kesinleşmesi ile birlikte Manavgat’la tüm projelerini paylaşmaya hazır olduğunu ifade eden halkın doktoru Niyazi Nefi Kara, Manavgat’la ilgili çok büyük projeleri olduğunu ve bu konuda başta akademik olmak üzere belediyeciliği çok iyi bilen ekibinin hazır olduğuna dikkat çekti.

Oda başkanları ve yönetimlerini ziyareti sırasında Manavgat’ın en önemli sorunlarını masaya yatırdıklarını ifade den CHP Manavgat Belediye başkan aday adayı Niyazi Nefi Kara “Bir kentin yönetilmesinde en büyük katkı sivil toplum kuruluşları ve Manavgatlıdan gelir bu anlamda ilişkilerimi en üst düzeyde tutmak zorundayım. Birlikte projelerimi paylaşmakla birlikte onlarında görüşlerini alarak yol haritama katkı sağlayacağım”

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours