Belediye Başkan Aday Adayı Niyazi Nefi Kara; “Terörizmin Allah belasını versin”

Paylaşmak Güzeldir..

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Manavgat Belediye başkanlığına aday adayı olan Niyazi Nefi Kara dün CHP ilçe başkanlığında partilerle buluştu.

CHP ilçe başkanı Oykun Başar’ın ev sahipliğinde çok kalabalık partilerin katılımı ile gerçekleşen buluşmada Belediye başkan aday adayı Niyazi Nefi Kara “Ben bu göreve talip olurken hep birlikte Manavgat’ı daha iyi yerlere götürmeyi amaçladım. Önümüzdeki süreçte el ele, gönül gönüle vererek Manavgat’ı dünya kenti yapacağız” dedi.

Son günlerde ülke genelinde tüm insanların yüreklerinin yangın yerine çevrildiğini, vatan evladı 12 askerimizin şehitlik mertebesine ulaşmasından dolayı büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Niyazi Nefi Kara,” Lanet olası terör belası 1984’den bu yana ülkemizin başına bela oldu. Terör örgütü elebaşını rahmetli Ecevit yakalatarak hapse tıktı. O günden bugüne geçen süreçte iktidar partisinin sessiz sedasız yada sesli biçimde iktidarlarını korumak adına anlaşmalar olması dikkatlerden kaçmamıştır. Terör örgütünün yol geçen hanına çevirdiği ülkemizde emperyalistlere ışık tutan iktidarlardan inşallah en kısa zamanda kurtulacağız. Bizler Türk silahlı güçlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Kahrolsun emperyalizm, kahrolsun teröristler,12 askerimize Allahtan rahmet kederli ailesine ve Türk ulunsa başsağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi.

 CHP Manavgat Belediye başkan aday adayı Niyazi Nefi Kara konuşmasından sonra partililerle uzun soluklu fikir alışverişinde bulundu.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours