Yacht Lıfe Boat Show, Denizcilik Sektörünü Buluşturdu

Paylaşmak Güzeldir..

İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi’nin öncülüğünde Antalya’da bu yıl ilki gerçekleştirilen Yacht Life Boat Show, denizcilik sektörünü bir araya getirdi.

Antalya Valisi Hulusi Şahin başta olmak üzere, İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Lokman Atasoy, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Antalya Tarım Konseyi Başkanı Ali Çandır, Antalya Esnaf Odaları Birlik Başkanı Adlıhan Dere ve DTO Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin ile protokolün 16 Aralık Cumartesi günü açılışını yaptığı Antalya Anfaş Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki fuarda; yat, tekne ve yelkenlilerle ilgilenen profesyoneller ile denizcilik tutkunları bir araya geldi.

Sektörün büyük ilgi gösterdiği  ve 120 firma, 135 marka yer aldığı fuar 8 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Yacht Life Boat Show her bütçeye uygun deniz araçları ve malzemeleri sunarak katılımcı firmalara stoklarını yenileme, yeni siparişler alma ve 2024 yılında hedefledikleri ticaret performansına ulaşma fırsatı sunuyor.

Antalya Valisi Hulusi Şahin, DTO Başkanı Tamer Kıran ile birlikte fuarı gezdi

Antalya Valisi Hulusi Şahin, İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran, Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin ve protokol üyeleri açılış konuşmaları sonrası fuarı gezerek, yetkili firmalardan bilgiler aldılar.

Tamer Kıran’dan Antalya ziyaretleri

Boat Show 2023 için Antalya’ya gelen DTO Başkanı Tamer Kıran, Antalya Valisi Hulusi Şahin başta olmak üzere Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Yarbay Tolga Coşkun, Antalya Bölge Liman Başkanı Muhammet Alper Keçeli , QTerminals Antalya Genel Müdürü Özgür Sert ve Setur Antalya Marina Müdürü Ziya Baykal ziyaret etti ve ardından DTO Antalya Şubesinde, oda üyeleriyle bir araya geldi, sorunlarını dinledi.

“Antalya hem ekonomik anlamda hem de turizm anlamında çok önemli bir kentimiz!”

İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran Antalya ziyaretleri ve fuar hakkında yaptığı açklamasında, “Deniz Ticaret Odası ekibimiz ile birlikte Yacht Life Boat Show için Antalya’ya geldik. Çok güzel bir fuarla karşılaştık. Yeni hayata başlayan ve inşallah ilerideki senelerde çok daha iyi yerlerde gelecek bir fuar. Katılımcı sayısını yoğun gördük. Ziyaretçi sayısı da iyi. Bu fuarı sektörün ihtiyaçları açısından başarılı buldum. Antalya hem ekonomik anlamda hem de turizm anlamında çok önemli bir kentimiz. Turizm açısından baktığımızda da çok önemli bir kentimiz. Buraya geldiğimizde de mutlaka yereldeki yöneticilerimizle kamudaki yöneticilerimizi ziyaret ediyoruz. Antalya’nın deniz turizmindeki yerini nasıl daha iyileştirebiliriz istişaresinde bulunuyoruz. Faydalı bir ziyaret oldu diye düşünüyorum. DTO Antalya Şubemizi Başkanı Ahmet Çetin Başkan dabenim gibi ikinci dönemini icra ediyor. Çok faydalı işler yapıyor. Üyelerine çok yakın, devamlı üyeler ile temas halinde. Ulaşılabiliyor. Kendisi burada sorunları çözmekte başarılı bir şube başkanımız. Kendisi ile çalışmaktan çok memnunum” diye konuştu.

Antalya Valiliği / Bülten

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours