CHP Belediye Başkan Aday Adayı Bozkurt:“Gençleri kadife eldivenle tutacağım”

Paylaşmak Güzeldir..

“CHP Belediye Başkan Aday Adayı Asım Bozkurt Manavgat basını ile kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi. CHP Manavgat Belediye Başkan Aday Adayı Asım Bozkurt: “Manavgat zor bir coğrafya, Seçimi kazanmak için adayın sağdan ve soldan oy alması gerekir. Bu sebeple yola çıktım.” dedi.

Bozkurt: “İlk işim Belediye Başkanlığı kapısını söküp her şeyi görünür kılacağım. Bütün ihaleler kamuoyuna açık olacak. Şeffaf bir belediyecilik yapacağız. Sıra dışı bir Belediye başkanı olacağım. Hedefim gençler, onları kadife eldivenle tutacağım.”ş eklinde konuştu.

Aday adaylığı süreci ile ilgili olarak gazetecilerin sorularını da cevaplayan Bozkurt, “Bu süreçte Manavgat’ta CHP açısından özel bir durum yaşandı. Sayın Genel Başkanımızın Sn. Sözen “benim adayım” demesi demokratik değildi. Sözen aday olmadı. Şimdi partimizin adayını belirlemek için CHP genel merkezince Manavgat’ta 3 farklı firma tarafından kamuoyu anketi yapılacak. 3 anketten birinci çıkan aday olacak. Manavgat zor bir coğrafya, Seçimi kazanmak için adayın sağdan ve soldan oy alması gerekir. İddialıyım. Dinamizmim var enerjim var. Kimse benimle performans testine çıkmasın.” dedi.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours