Kavaklı Mahallesi muhtar adayı Mehmet Tuncer; “Sizlerin sesi benimle daha güçlü çıkacak”

Paylaşmak Güzeldir..

Yerel seçimler öncesi, muhtarlık için adaylıklar açıklanmaya devam ediyor. Kavaklı mahallesi muhtar adayı Mehmet Tuncer bu kapsamda geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklayarak çalışmalarına ağırlık vermişti.

MEHMET TUNCER  “KAVAKLI MAHALLESİNE HİZMETİ İLKE EDİNDİK”

Kavaklı Mahallesi muhtar adayı Mehmet Tuncer, Kavaklı mahallesine hizmeti ilke edindiğini muhtar seçildiği takdirde gece-gündüz demeden çalışarak tüm sorunların çözülmesi anlamında çalışacağını söyleyerek, seçilmesi halinde mahallenin sorunlarını çözüme kavuşturacağını ifade etti.

Tuncer “Muhtar adaylığımı günler önce açıklayarak çalışmalara başlamıştım, güçlü bir ihtiyar heyeti oluşturarak birbirimize güç vereceğiz. Bu konuda muhtarlık adaylığımızı ilan etmek için toplanmış bulunmaktayız. Mahallemizin sahipsizliğini bitirebilmek, mahalle sakinlerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için muhtar adayı olmaya karar verdim. Her zaman yanınızda, içinizden bir evladınız bir kardeşiniz olarak bütün sorunlarını bilerek ve bunları çözüme kavuşturmak için bu yola çıktım. Allah’ın izni sizlerin oylarıyla seçilip muhtar olursam artık Kavaklı Mahallesi sahipsiz kalmayacak tüm sorunlar hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulacaktır” dedi.

MEHMET TUNCER “MAHALLE SAKİNİMİZİ MUHTARLIKTA GÜLER YÜZLE KARŞILAYIP TÜM SORUNLARA ÇÖZÜMLER ÜRETECEĞİZ”

Kavaklı Mahallesi muhtar adayı Mehmet Tuncer, Seçilmesi halinde mahallede oturan vatandaşlar ile istişarelerde bulunarak, ortak şekilde hareket edileceğini vurguladı. Tuncer “Muhtarlığı kazandıktan sonra siz değerli mahalle sakinlerimiz ile iç içe olup tüm çalışmalarımızı birlikte yapacağız. Mahalle halkımız artık su patlakları, yol bozukluklarını dert etmeyecek muhtarlık hattımıza derhal ulaşıp çözüm isteyebilecektir. Her mahalle sakinimizi muhtarlıkta güler yüzle karşılayıp tüm sorunlara çözümler üreteceğiz. Hiçbir vatandaşımız bizlere oy verdiği için pişman olmayacak aksine memnuniyet duyacaktır” dedi.

TUNCER  “KAVAKLI MAHALLEMİZ YALNIZ OLMAYACAK”

Mehmet Tuncer, Kavaklı Mahallesinin yetkin bir muhtara sahip olabilmesi için mahalle halkından kendisine destek toplamasını rica etti. Kavaklı mahallesi muhtar adayı Mehmet Tuncer “Bugünden itibaren tüm ağabeylerimden, kardeşlerimden isteğim herkese ulaşıp bizlere destek istemeleridir. Kavaklı Mahallemiz yalnız olmayacak her sorunlarına vakıf bir muhtar kazanmış olacaktır. Haftalık sokak toplantılarımızla mahalle sakinlerimizin sorunlarına çözümler üreteceğiz” ifadelerini kullandı. 

“GÜÇLÜ BİR MUHTAR HEYETİ OLUŞTURACAĞIZ”

Kavaklı mahallesinin daha iyi yönetilmesi ve mahalle sakinleri ile iç içe olmaları için muhtar aza heyetinin güçlü olması gerektiğini ifade eden Mehmet Tuncer, Rahmetli Nejet Şahin’in oğlu Mehmet Şahin, Mehmet Çetinsan ve Hasan Ata  ile birlikte gece-gündüz Kavaklı mahallesi seçmenlerine hem kendilerini tanıttıklarını, hem de  yapacakları hizmetleri anlattıklarını sözlerine ekledi.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours