İyi Partililer Mangalda bir araya geldi

Paylaşmak Güzeldir..

İyi Parti Manavgat İlçe teşkilatı geçtiğimiz Pazar günü düzenlediği geleneksel mangal gününde partililer bir araya geldi.

Düzenlenen mangal festivaline İyi Parti Antalya milletvekili Aykut Kaya, İyi Parti Antalya Büyükşehir belediyesi aday adayı Nesrin Ünal, İyi Parti Aksu ilçe başkanı Recep Bal, İyi Parti İbradı ilçe başkanı Selçuk Yamansoy, Aksu Belediye başkan aday adayı Deniz Karataş, İyi Parti teşkilat başkanı Selahattin Yüksel, yönetim kurlu üyesi Tayfun Tozluyurt, İl yönetim kurulu üyesi Dilek Aydın, yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda parti üyeleri katıldı.

Mangal festivali açış konuşmasını yapan İyi Parti İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, İyi partinin Manavgat’ta her geçen büyüyerek çoğaldığına ve halkın tercihi haline geldiğini belirterek katılımlarından dolayı misafirlere ve üyelere hoş geldiniz dilekleriyle teşekkür etti.

İyi Parti Antalya milletvekili Aykut Kaya, kendisine güvenerek oy veren tüm İyi partili üyeler ve Manavgatlılara teşekkür ederek söze başladı.

İyi Parti Antalya milletvekili seçildiği günden bu yana geçen süreçte Gazipaşa’da, Kaş’a Antalya’nın tüm sorunlarını meclis kürsüsünden dile getirmekle birlikte sorunların olduğu yerlerde basın toplantıları ile konuları gündeme getirdiğine dikkat çekerek, bundan sonrada her konunun ve sorunun yakından takipçisi olacağını sözlerine ekledi.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours