Diyetisyen Büşra Canan; “Ejder meyvesinin faydası saymakla bitmez”  

Paylaşmak Güzeldir..

Manavgat Canan Sağlık Merkezi Diyetisyeni Büşra Canan, sonbahar ve kış mevsimlerinde vücudun gribal enfeksiyonlar ve mevsim geçişinde oluşabilecek hastalıklara karşı güçlü ve dirençli kalmak için C vitamini bol olan meyveleri tüketilmesi gerektiğini söyledi.

 C vitamini ve Tropikal bulmada Türkiye turizminin başkenti Antalya’da yaşayan ile tatile gelen ve yerleşik yaşayan yabancılar için büyük şans olduğunu belirten Beslenme Uzmanı ve Diyetisyen Büşra Canan, C vitamini deposu şifa kaynağı piyata ejder meyvesi hakkında şu bilgileri verdi:” Ejder meyvesi C vitamini deposu tropikal bir meyve. C vitamini, vücudun demiri almasına ve kullanmasına yardımcı olur. Ejder meyvesinin faydalarından birisi kalp sağlığını koruması ve kanser riskini azaltmasıdır. Kötü kolesterolü azaltan betalainler içerir. İçindeki siyah tohumlar, kalbe iyi gelen omega-3 ve omega-9 yağ asitleri açısından zengindir. Ejder meyvesi Antalya Aksu, Alanya ve Manavgat ilçelerinde örtü altı tarım ürünleri arasında yetiştiği için alış veriş merkezi AVM manav reyonları ile manav reyonlarında çok bulabilecekleri bir meyve” dedi.

Haber/Abdurrahman Büyükkeskin

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours