Memleket Partisi İlçe Başkanı Ali Sazan; “10 Kasım Atatürk’ü anma değil, Yaşatma Günüdür”

Paylaşmak Güzeldir..

Memleket Partisi İlçe Başkanı Ali Sazan,10 Kasımların yas günü değil, Atatürk’ü yaşatma günü olduğuna dikkat çekerek ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bugün, rahmet, sevgi ve özlemle bir kez daha anıldığını ifade etti.

Memleket Partisi İlçe Başkanı Ali Sazan “85 yıldır Türk milletini bir araya getiren 10 Kasım, matem tutma günü değil, aksine Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anlamak, fikirlerini ve hedeflerini genç nesillere anlatmak için önemli bir gündür” dedi.

Vatanı kurtarmak için, yaşanan tüm zor şartlara ve sınırlı imkânlara rağmen inancını ve umudunu asla kaybetmeyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Anadolu topraklarında yaktığı bağımsızlık meşalesi ile Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna önderlik ettiğini hatırlatan Memleket Partisi İlçe başkanı Ali Sazan Atatürk’ün, Türkiye’nin çağdaşlaşması ve modernleşmesinde büyük bir rol oynadığını kaydetti.

Ali Sazan açıklamasında “10 Kasım’lar, sadece yas günü değil, Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefte ilerlememizi hatırlatan günler olmalıdır. Atatürk’ün bize emanet ettiği bu cennet vatanın ve Cumhuriyetin, ilelebet var olması için göstereceğimiz çaba, O’na olan saygımızın en güzel ifadesi olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onun komutasında bu vatan için canlarını veren tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours