Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren; “Kış Öncesi yol çalışmalarımızı hızlandırdık”

Paylaşmak Güzeldir..

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, yaz aylarının sona ermek üzere olduğu bu günlerde ilçedeki yol ihtiyaçlarına ağırlık vererek çalışmalara ağırlık verdiklerini söyledi.

Bu yıl yaz başından bugüne dek birçok mahalledeki yolların yeniden yapımı ile tamirlerini, gerçekleştirerek vatandaşların rahat etmelerine olanak sağladıklarını belirten başkan Mehmet Özeren “İlçemizin en büyük sorunlarının başında yer alan yol çalışmalarını aksatmadan sürekli ekiplerimizle gece-gündüz çalışarak yeniliyoruz. Gelen talepleri anında değerlendirerek yol çalışmalarına aralıksız çözüm yolları arıyoruz. İlçemizde tüm mahallelerimizde en ücra köşeye dek çalışmalarımızı sürdürerek vatandaşlarımızın kış aylarında zorluk yaşamaları için elimizden geleni yapacağız. Belediye başkanı olarak vatandaşlarımızın gece-gündüz emrindeyim” dedi.

GÜNDOĞMNUŞUN NEFERİYİM

Belediye başkanlığı görevini hizmeti süresince hiçbir dönem ve vakit ayırım yapmadan her vatandaşın isteklerine cevap vererek onlarla bütünleşme sağladığına dikkat çeken başkan Mehmet Özeren,aynı düşüncelerle görevini sürdürmeye devam etiğini sözlerine ekledi.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours