12 Derslikli Anaokulu İçin Protokol İmzalandı

Paylaşmak Güzeldir..


Alanya Cikcilli Mahallesi’ne 12 derslikli olarak inşa edilecek “Hatice Rabia Tuncer Anaokulu” için protokol imzalandı.


Alanya Cikcilli Mahallesi’ne 12 derslikli olarak inşa edilecek “Hatice Rabia Tuncer Anaokulu” için Antalya Valiliği ile hayırsever Tuncer Akaryakıt, Gıda, Tarım, Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında protokol imzalandı. Alanya Kaymakamlığı’nda gerçekleştirilen protokole; Vali Hulusi Şahin, Alanya Kaymakam Vekili Orhan Altun, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Karabacak ve Tuncer Akaryakıt, Gıda, Tarım, Sanayi ve Ticaret A.Ş. sahibi Süleyman Tuncer ile oğlu Ahmet Tuncer katıldı. 


Çalışan Annelerimiz İçin Önemli Bir Merkez
İmzalanan protokol kapsamında inşa edilecek olan anaokulunun özelikle küçük yaş grubuna hitap ettiğine değinen Vali Şahin; “İnşa edilecek anaokulu, 3,4 ve 5 yaşındaki çocuklarımıza hizmet verecek. Özellikle 3 yaş grubuna hitap eden devlete ait anaokullarımız çok yaygın değil. Bu yaş grubu anaokullarına çalışan annelerimiz için çok ihtiyaç duyuluyor. Kadınlarımızı iş hayatından koparmamak adına böyle okulların yapılması çok değerli. Bu tür anaokullarımızın sayılarını arttırmamız lazım. Hayırseverimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. 


İmzalanan protokol kapsamında, Hatice Rabia Tuncer Anaokulu’nun 10 ay içerisinde tamamlanacağı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne devredileceği belirtildi.

Antalya Valiliği / Bülten

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours