İyi Parti Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Ziyaettin; “Hayaller Hep Birlikte Gerçeğe Döner”

Paylaşmak Güzeldir..

İyi Parti’den Manavgat Belediye başkan aday adaylığını açıkladıktan sora sürekli saha çalışmalarını sürdüren ve bu süreçte halkla bütünleşen Dr. Hüseyin Ziyaettin, İyi Parti yerel iktidarında bambaşka bir Manavgat yaratmak için yola çıktığını söyledi.

Her gün yeni bir proje üreterek seçmenin karşısına çıkan ve bu projeleri Manavgatlılarla paylaşan Dr. Hüseyin Ziyaettin “Ben yola çıkarken Manavgat’a gönül vermiş bir kişi olarak çıktım, Manavgat’ta yaşıyor, Manavgat la bütünleşiyorum. Bilgi ve birikimlerimi Manavgat için harcamak ve bundan sonra bambaşka bir kent yaratmak için projelerimi halkımla paylaşıyorum, projelerim tüm Manavgat halkı tarafından destekleniyor, önümüzdeki süreçte yeni bir çok projeyi halkımla paylaşıp kendilerinden destek isteyeceğim.. Yıllardır belediye başkanlığı alt yapısını dostlarımla ve ekibimle birlikte hazırlayıp yola çıktım. Manavgatlıdan destek bekliyorum” dedi.

Dr. Hüseyin Ziyaettin, Manavgatla ilgili birçok hayali olduğunu ve bu hayali hep birlikte Manavgatlıyla gerçekleştirmek için gece gündüz çalıştığını ifade ederek sözlerini şöyle noktaladı;

 “Biz gücümüzü haktan ve halktan alırız.. Bu seçimi karakter kazanacak ,kariyer kazanacak .Ortak akıl, vizyon ortak, ortak hedef ,istişare kazanacak ..Bütün engelleri aşacağız ..Kurumsal ve masal Manavgat’ı mutlaka kuracağız”

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours