Cumhuriyetin 100.yıl kutlama etkinlikleri kapsamında yapılan yarışmalarda DERECE ALANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Paylaşmak Güzeldir..

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Resmi ve Özel İlk okullar arası resim, resmi ve özel ortaokullar ve İmam Hatip Okulları arasında şiir ve Lise öğrencileri arasında Kompozisyon yarışmaları düzenlendi. Katılan eserler Milli Eğitim Müdürlüğünce oluşturulan komisyonda değerlendirildi ve dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Yarışma sonunda resim dalında  1. Duru Sena Yıldız (Atatürk İlkokulu), 2. Leyla Neara (60.Yıl İlkokulu), 3. Fatma Evra Eren (Atatürk İlkokulu), 4. Melisa Yıldırım (Maya Manavgat İlkokulu) 5. Şimal Bade Çalışkan (Çolaklı İlkokulku)

Şiir dalında 1. Fatma Ersoy (75. Yıl Cumhuriyet O.), 2. Elvin Taş (Özel Manavgat Bahçeşehir O.), 3. Ayşe Hümeyra (Şehit Uğur Yıldız H.O.), 4. Ayşe Nil Kabadayı (Atatürk O.), 5. Nilda Demircan (Hacı Şayeste&Mustafa G. O.)

Kompozisyon Dalında; 1. Azra Çetin (Manavgat Lisesi), 2. Ayberk Acar (Iraz Düriye Duran A. lisesi), 3. Cem Erhan Apaydın(Manavgat Lisesi), 4. Sinem Tolan (Namık Karamancı F.L.), 5. Melisa Avcı (Namık Karamancı Fen. L.)

Dereceye giren öğrencilerden her dalda 1.nci olanlara Yarım Altın, 2. Ve 3. Olanlara Çeyrek Altın, 4. Ve 5..ncilere  Gram altın hediye edilerek ödüllendirildi. Ayrıca Resim dalında 29 kişiye 1.000 TL’lik, Şiir ve Kompozisyon dallarında da 28 kişiye 1000 er liralık hediye çeki dağıtıldı.

Öte yandan Manavgat Çağlayan İlköğretim okulu Öğrencisi Azra Mina Öz, resim dalında Türkiye 2.nciliğini elde etti.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours