100.Yılda Büyük Turnuva

Paylaşmak Güzeldir..

Cumhuriyetimizin kuruluşunun “100. Yılı Kutlaması” Etkinlikleri kapsamında Kızılağaç Turizm Merkezinde faaliyet göstermekte olan; Starlight Convention Center Thalasso & Spa Hotelinde; Antalyaspor eski futbolcularından Ali Rıza Yılmaz tarafından düzenlenen Antalya Master Cup 2023 Turnuvası; 26 Ekim 2023 tarihinde başlayarak, 29 Ekim 2023 tarihinde sona erdi. 

Turnuvaya Konya’yı temsilen Selçuklu Konyaspor, Almanya Manheim’dan ATFF Çalhanoğlu, Kayseri’den Kayseri 38, İstanbul’dan Elit Karma, Mersin’den Anamur Yörükler takımı ile birlikte Manavgat’ı temsilen de; kısa adı KITUYAD olan; Kızılağaç Turizm Yatırımcıları ve İşletmeciler Derneği de ev sahibi olarak katıldı. Turnuva birbirinden çekişmeli maçlarla dört gün devam etti.

Turnuva da birinciliği elde eden Kayseri 38 olurken; ilk maçını Kayseri 38 takımına 2-1 yenilgi ile kaybeden Manavgat temsilcisi Kıtuyad; sonraki maçlarda İstanbul Elit Team’ı 4–2, ATFF Çalhanoğlu takımını 5-1, Konya Selçuklu takımını 3–0, Mersin Anamur takımını da 3-2 yenerek, fikstüre dahil olarak ilk defa katıldığı bir turnuva da ikincilik kupasına razı oldu.

Oynadığı 5 maçta da günün mana ve önemine uygun şekilde; Antik Side ile Manavgat figürlü ve ay yıldız formaları ile göz dolduran Kıtuyad Takımının kupasını Turnuvayı organize eden Ali Rıza Yılmaz ile son maçlarını yöneten eski süper lig hakemlerimizden Binali Kartal birlikte; Kıtuyad Başkanına takdim ettiler.    

Kıtuyad Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Osman Ergin; Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebeti ile Manavgat”ımızın en önemli turizm destinasyonlarından birisi olan Kızılağaç Turizm Merkezinde düzenlenen Antalya Master Cup 2023 turnuvasına derneğimizi de dahil ederek onurlandıran Organizasyon ekibine ve bizleri kırmayarak yıllar sonra tekrar sahaya çıkarak maçımızı yöneten Binali Kartal hocamıza dernek yönetim kurulumuz ve turnuva da emeği geçen tüm sporcularımız adına teşekkür ediyorum. Dedi.    

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours