Mustafa Er, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutladı

Paylaşmak Güzeldir..

Manavgat İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Er, Cumhuriyetin 100. Yıl kutlamaları kapsamında yazılı bir açıklama yaparak Türk ulusunun Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Mustafa Er Yazılı açıklamasında şöyle ‘’Büyük Önder Atatürk’ü ve de silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyor Cumhuriyet Bayramınızı yürekten en kalbi sevgilerimle kutluyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümünde, tarihimizin en önemli dönemeçlerinden birini kutlamaktan dolayı gurur duyuyoruz. Cumhuriyetimizin temel değerleri olan özgürlük, eşitlik ve adaleti yüceltmek için el birliğiyle çalışmaya devam etmeliyiz. Atatürk’ün önderliğinde büyük Türk Milleti’nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza kadar yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur. Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek, Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla olanaklıdır.

Cumhuriyet’in geleceğe büyük bir ümitle bakmamızı sağlayan gurur verici atılım ve başarıları, her türlü zorlu engelin aşılması konusunda bizlere güç vermesi dileğiyle. Ulu Atatürkün izinden ekip arkadaşlarım ve ben herdaim gideceğiz. Cumhuriyet Bayramımızın 100.yılı Kutlu Olsun.’’ Dedi.

(Büşra Deveci)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours