3 Puanla Başlamak Güzel

Paylaşmak Güzeldir..

Her yıl lig başlamadan önce şampiyonluk naralarının atıldığı, yerin göğün bayrakla donatıldığı Manavgat’ta bu yıl öyle bir başlangıç olmadı.

Bölgesel amatör lig beşinci grupta ilk maçını deplasmanda oynayan Manavgat Belediyespor üç puanla dönerken taraftarlar arasında büyük coşku yaşandı.

Vefakar ve vefakar taraftar Keçiborlu deplasmanda da tribünde yerini alarak takımlarını 90 dakika destekleyerek “Biz inandık, kimse inanmasa olur, her yıl şampiyonluk parolası ile başlıyoruz inşallah bu yıl şampiyon olacağız, takıma birkaç takviye ile ipi göğüsleyen taraf biz olacağız” dedi,ler.

5. Grupta ligin ilk haftasında geçtiğimiz Pazar günü Keçiborlu Belediyespor‘la deplasmanda karşılaşan Manavgat Belediyespor un 3 – 0 galip gelmesi kentte sevinç yarattı.

Keçiborlu İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada 90 dakika üstün futbol sergileyen Manavgat Belediyespor   28. dakikada Tugay Tiryaki, 32. dakikada Ahmet Keleş’in golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.
Karşılaşmanın ikinci yarısının son dakikalarında Manavgat Belediyespor’un 3. golü geldi. 89. dakikada Emrah Öztürk’le gelen 3 golle Manavgat Belediyespor Keçiborlu deplasmanından 3 golle 3 puan çıkardı.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours