Yerel Basının Kalbi Marmaris’te Atacak

Paylaşmak Güzeldir..

Manavgat Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti 6 – 8 Ekim tarihlerinde Marmaris’te düzenlenecek olan “Anadolu Basın Buluşması – Yerel Medyanın sorunları toplantısına katılıyor.

Marmaris Belediyesi’nin basın meslek örgütlerinin katkılarıyla düzenlediği ‘Anadolu Buluşması – Yerel Medyanın Sorunları ve Çözüm Önerileri Yuvarlak Masa Toplantısı’ isimli basın çalıştayı 6 – 8 Ekim tarihleri arasında yapılacak, çalıştay Türkiye’nin 60 şehrinden 400’e yakın gazeteciyi bir araya getirecek. CHP’nin gazeteci kökenli milletvekilleri, basın meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinin de katılacağı etkinliğin Cumartesi günkü bölümünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anadolu basın temsilcilerinin sorularını cevaplandıracak.

SORUNLAR MASAYA YATIRILACAK

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın açış konuşması ile başlayacak etkinlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem’in konuşması ile devam edecek, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayacak, Hüsniye Karakoyun  Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkan Yardımcısı, Dilek GAPPİ  İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Kenan ŞENER Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri, Sibel GÜNEŞ  Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri, Cem KAYTAN  Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Yılmaz KARACA Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Pınar TÜRENÇ Basın Konseyi Başkanı birer konuşmayla basının sorunlarını dile getirecekler.

Çalıştayın öğleden sonraki bölümünde, İlhan TAŞCI / Radyo ve Televizyon Üst Kurul Üyesi Radyo Televizyon Yayıncılığı ve Denetimi üzerine, Fatih ERTÜRK / Flash Haber TV Ankara Temsilcisi Televizyon Gazeteciliği, Zeynel Lüle / TELE 1 Ankara Temsilcisi

Avrupa’da Yerel Basın İşleyişi, Gökhan DURMUŞ / Türkiye Gazeteciler Sendikası Genel Başkanı Gazetecilerin Örgütlenmesi, Avukat Meliha Selvi ve Avukat Yiğit Acar Basın Yasası ,Yaşar SEYMAN / Yazar 100’üncü Yılda Kadın ve Yazarlık ,Necati KARTAL / Gazeteci-Yazar İnternet Gazeteciliği, Levent ÖZEN / Dijital Medya Danışmanı Yüksek Trafikli Sitelerin Yönetimi ve Alternatif Gelir Kaynakları, Mustafa ABADAN / Foto Muhabiri Fotoğraf ve Videolarda Manipülasyon Seçim Dönemini Nasıl Etkiledi? konularında çalıştaya katılan gazetecileri bilgilendirecekler.

MANAVGAT GAZETECİLER VE YAZARLAR CEMİYETİDE KATILIYOR

Marmaris’te düzenlenecek olan Anadolu Buluşması – Yerel basının sorunları isimli çalıştaya Türkiye genelinde 400 gazetecinin katılacağı, Manavgat Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti’de bu çalıştayda ilçemizi Başkan Hüseyin Avni Gelendost ve Erol Baykara ile temsil edecek.

(Büşra Deveci)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours