Kaymakama Ziyaretler Devam Ediyor

Paylaşmak Güzeldir..

Esenler Kaymakamlığından ilçemize atanarak göreve başlayan Kaymakam Adil Karataş’a hoş geldin ziyaretleri devam ediyor.

Geçtiğimiz gün Mayder dernek başkanı Ezgi Bahçealtı ve yönetim kurlu üyeleri yeni kaymakamı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra Mayder başkanı Ezgi Bahçealtı dernekle ilgili geniş kapsamlı bilgi verdi.
Mayder’in bünyesinde üye olarak bulunan yerleşik yabancılarla geçmişten günümüze birçok etkinliğe imza attıklarını, Kaymakamlık ve diğer kurum kuruluşlarla düzenledikleri etkinliklerin ülke geneli dışında Avrupa basınında da ses getirdiğini   ifade ederek,gelecek günlerde yeni projeler üzerine çalıştıklarını söyledi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Yaşar Bulut ve yönetim kurulu ziyaretinde ise başkan Bulut,Atatürkçü Düşünce Derneğinin çok büyük geliri olmamasına karşın düzenledikleri etkinliklerden elde ettikleri gelirlerle ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verdiklerini ifade ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Manavgat Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti ise Avni Gelendost, Mehmet Yılmaz, Mustafa Karabıyık ve Erol Baykara ile birlikte ziyaret ettikleri yeni Kaymakam Adil Karataş’a yerel basının sorunlarını aktararak hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

(Büşra Deveci)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours