Paylaşmak Güzeldir..

YKS Sınav sonuçları açıklandı. Manavgat’ta dereceye yapan ilk 10 öğrencinin 4’ü Fark Koleji kökenli çıktı.

MANAVGAT’TA YKS BAŞARISIYLA PARLAYAN ÖĞRENCİLER!

2024 YKS sonuçlarına göre; Namık Karamancı Fen Lisesi öğrencisi Durukan Çiftçi, Sayısal Türkiye 23’üncüsü, olarak Manavgat eğitim camiasının gururu oldu. Özel Fark Anadolu Lisesi’nin öğrencisi Ilgın Yıldırım ise Eşit Ağırlık Türkiye 109.’su, Muhsin Berat Yiğit, Eşit Ağırlık Türkiye 491’incisi, oldu. Özel Fark Anadolu Lisesi’nin 2024 YKS başarısı sadece bu isimlerden ibaret değil. Sayısal puan türünde Mehmet Çağın Yıldırım Türkiye 3339 uncusu olurken, Dil puan türünde Elif Ateş’te Türkiye 1291’incisi oldu.

MANAVGAT ÖZEL FARK ANADOLU LİSESİ’NDEN YKS’DE %100 BAŞARI!

Kuşkusuz hiç bir başarı tesadüf değil. Öğrenci veli ve öğretmen üçgeninde yaşam bulan ekip çalışmasında okulların deneyimli eğitim kadrolarının payı büyük. Eğitim duayeni Ramazan Ateş liderliğinde başarının adeta bir gelenek halini aldığı Manavgat Özel Fark Anadolu Lisesi’in de üniversite sınavına hazırlanan 35 öğrencinin tamamı 4 yıllık fakülteler için tercih yapma hakkı kazandı.

2024 YKS SONUÇLARINA GÖRE;

Namık Karamancı Fen Lisesi öğrencileri; Arda Arı, Sayısal Türkiye 291. ‘si, Ozan Şeker, Dil Türkiye 374.’sü, Zeynep Biber, Sözel Türkiye 381.’si, Duygu Bulut, Dil Türkiye 486.’sı, Mehmet Boyacı, Sayısal Türkiye 502.’si, Ferdane Yağmur Top, Dil Türkiye 686.’sı, oldu.

Çağlayan Anadolu Lisesi öğrencisi; Nilsu Aydın, Eşit Ağırlık Türkiye 690.’sı oldu.

Haber Merkezi

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours