Paylaşmak Güzeldir..

MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Oda Hizmet Binasında yapılan belge töreninde yaptığı konuşmada ilk yardım bilgisinin hayati bir öneme sahip olduğunu belirterek “Temel ilk yardımı bilmek hayat kurtarıyor” dedi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Akademi tarafından iki oturumlu “Temel İlk Yardım Eğitimi” düzenlendi. MATSO hizmet binasında düzenlenen ve yoğun katılımla gerçekleştirilen eğitimde Seçkin İlk Yardım Eğitim Akademisi sahibi Hakan Öksüz ve eğitmenler Sevda Demirel, Naciye Saraç ve Merve Özdil tarafından verilen eğitimde ilk yardımla ilgili hayat kurtaracak bilgiler anlatıldı. İnteraktif bir sunumla gerçekleştirilen eğitimde katılımcıların soruları da cevaplandırıldı.

İlk oturumda yapılan teorik bilgilerin ardından 2. oturumda ise “Temel İlk Yardım Eğitimi” uygulamalı olarak anlatıldı. Eğitim sonunda yapılan sınavda başarılı olanlara Sağlık Bakanlığı onaylı belgeleri düzenlenen törenle verildi.

MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, törende yaptığı konuşmada Temel ilk yardım eğitiminin önemine vurgu yaparak, temel ilk yardımın ani durumlarda hayat kurtardığını söyledi. Başkan Güngör, “Temel ilk yardımı bilmek acil durumlarda hayat kurtarıyor. Bu eğitim, acil durumlarda doğru müdahalenin yapılmasını sağlar ve sadece bir gereklilik değil, aynı zamanda bir sorumluluktur. Herkesin bu eğitimi bilmesi çok önemlidir” dedi.

Eğitimleri üyelerden gelen talepler doğrultusunda düzenlediklerini ifade eden Başkan Güngör, MATSO Akademi olarak önümüzdeki süreçte eğitim, toplantı ve seminerler düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Güngör, belgelerini alan katılımcılara iş hayatlarında başarılar diledi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası / Bülten

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours