Paylaşmak Güzeldir..

Manavgat Atatürkçü Düşünce Derneği Pazar günü Sorgun Mesire Alanı’nda Geleneksel Bahar Şenliği Etkinliği düzenledi.

Etkinlikte, müzik ve eğlencenin yanı sıra katılımcılar coşkulu bir gün geçirdiler.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Manavgat Şubesi 26 Nisan Pazar Günü Geleneksel Bahar Şenliği Etkinliği ADD Yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşların katılımı iler gerçekleştirildi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Manavgat Şubesinin Şubesi’nin, Manavgat Belediyesi Boğaz otel bahçesinde düzenlemiş olduğu geleneksel. Bahar Şenliğine Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, Alevi Kültür Derneği Başkanı Sinan Aktaş, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Aygür Uyanık, dernek üyeleri sivil toplum kuruluşları ve birçok vatandaş katıldı.

ADD Başkanı Ömer Faruk Güven, geleneksel bahar şenliği etkinliğinin yıllardır Atatürkçü Düşünce Derneği Manavgat şubesince yapıldığını, etkinlikle birlikte üyelerin ve Manavgatlı Atatürkçülerin bu etkinlikte bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiğini dile getirerek “Amacımız Atatürkçülerin kaynaşmasına vesile olmak, gençlerimize Atatürk sevgisini aşılamak için böyle bir etkinlik düzenledik. Bahar Şenliği Etkinliğimizde, müzik eşliğinde hem eğlenip hem bir arada olduk. Etkinliğimize katılanların müzik eşliğinde gönüllerine göre güzel bir gün geçirmiş olmalarından dolayı mutluluğu ifade edemeyiz. Bahar etkinliğimize katılan Manavgat Belediye başkanımız Doktor Niyazi Nefi Kara’ya, sivil toplum örgüt yöneticilerine, üyelerimize ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

Büşra Deveci / Haber

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours