Paylaşmak Güzeldir..

Atatürkçü Düşünce Derneği Manavgat Şubesi yönetim kurulu ve üyeleri geçtiğimiz akşam Irmak Restaurant’ta bir araya geldiler.

Atatürkçü Düşünce Derneği Manavgat Şubesi başkanı Ömer Faruk Güven etkinliklerin daha sık oluşacağını bir araya gelerek başta Manavgat olmak üzere ülke sorunlarının ele alınacağı sohbetlerin devam edeceğini söyledi.

Başkan Ömer Faruk Güven, günün bölünme, parçalanma, eleştirme günü değil, birleşme ve bütünleşme günü olduğunu ifade ederek, ”İrticaya, emperyalizme, bölücülere karşı tek yumruk olunması gerekli. Mustafa Kemal’in yolunda yürüyenler, el ele verdiklerinde yenemeyecekleri güç yok. Ülkenin dört bir yanını, akılları ve aydınlık yürekleri ile örmüş olan Atatürkçüler, eksikleri giderecek, hataları yok edecek ve tek yumruk olarak ülkeye 1923 ruhunu yeniden egemen kılacak potansiyeldedirler. Manavgat Atatürkçü Düşünce derneği olarak bundan böyle üyelerimizle daha sık bir araya gelerek yol haritamızın nasıl olması yolunda ortak fikir alışverişinde bulunacağız, bu akşam sizlerle birlikte olmaktan büyük onur duyduk” dedi.

Büşra Deveci / Haber

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours