Paylaşmak Güzeldir..

Manavgat Belediyesi Güreş Kulübü sporcuları, 10-11-12 Mayıs tarihlerinde Ilıca Stadyumu’nda yapılacak olan 11. Geleneksel Manavgat Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesinde hazırlıklarını Sorgun Boğaz Otel’ in bahçesinde gerçekleştirdi.

Aslına uygun olarak açık havada gerçekleşen antrenmana başpehlivanlardan Ali Gürbüz, Serhat Gökmen, Fatih Atlı ve Osman Kan katıldı.

Baş ve başaltı kategorisinde güreş yapan pehlivanlarda açık havada birbirleriyle kıyasıya güreşti. Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Akdeniz’in Kırkpınar’ı olarak adlandırılan Manavgat Belediyesi’nin Yağlı Pehlivan Güreşleri organizasyonunun eksiksiz gerçekleşmesi için tüm birimlere talimat verdi. Başkan Niyazi Nefi Kara, ‘‘ 10-11-12 Mayıs tarihleri arasında Ilıca Er Meydanı’mızda gerçekleştireceğimiz 11. Manavgat Yağlı Pehlivan Güreşleri’ni Manavgat’ımıza yakışır bir şekilde gerçekleştirmek amacıyla eksiksiz bir şekilde hazırlanmaya özen gösteriyoruz. Sporcularımızı ziyaret ederek onlara moral ve destek de veriyoruz. Tüm güreş severleri Manavgat’ımıza bekliyoruz. Ata sporunu layık olduğu şekilde gerçekleştireceğiz.” dedi.

Manavgat Belediyesi / Bülten

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours