Paylaşmak Güzeldir..

Manavgat ülkü Ocakları tarafından Manavgat Külliye Camisi önündeki alanda düzenlenen “Manavgat başlıyoruz “isimli konser siyaset gündemine damgasını vurdu. Muhafazakâr kesimin yakından tanıdığı sanatçılar Mustafa Yıldızdoğan ve Ali Kınık tarafından gerçekleştirilen konser katılımın çok yüksek olması nedeniyle izdihama dönüştü. Siyasi kamuoyunda Ülkü Ocakları Manavgat’ı salladı yorumlarına neden oldu.

Manavgat Ülkü Ocakları tarafından Küllice Camisi önündeki büyük alanda gerçekleştirilen “Manavgat Başlıyoruz” isimli konser teravih namazında sonra başladı. Manavgat Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen konsere MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, Ak Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, MHP Antalya il başkanı Onur Temel, MHP Manavgat İlçe Başkanı Nooman Enhoş, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Süleyman Okudan, Cumhur İttifakı’nın Belediye Meclis üyesi Adayları, Manavgat’ta faaliyet gösteren Sivil Toplum Örgütlerinin başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  Manavgat Başlıyoruz konseri Manavgat Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Özçelik Başkanın konuşması ile başladı. Başkan Özçelik konuşmasında Ülkü Ocaklarının tarihsel misyonu ve Cumhur İttifakı’nın üstlendiği tarihsel sorumluluğun ülke için önemine vurgu yaptı. Manavgat ülkü ocakları başkanı Yusuf Özçelik birlik beraberlik mesajları verdi. MHP İl Başkanı Onur Temel ve Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü’ nün birer konuşma yaptı. Manavgat Belediye Başkanı Prof. Dr. Süleyman Okudan gecede etkileyici bir konuşma yaptı. Projelerini anlattı.  Başkan Okudan konuşmasının sonunda Bozkurt işareti yaparak konuşmasını bitirdi. Konsere katılan vatandaşlardan “ Manavgat’ın Başkanı Süleyman hoca” Bozkurt Süleyman” tezahüratları ile sahneden uğurlandı. Yaklaşık dört saat süren konserde Ali Kınık ve Mustafa Yıldızdoğan tarafından söylenen şarkılara seyirciler eşlik ettiler. Emniyet Kayıtlarına 35 bin ile 40 bin aralığında bir kişinin katıldığı şeklinde geçen konserde Manavgatlılar gönüllerince eğlendiler. Konsere katılan mahşer-i  kalabalık Manavgat kamuoyunda Ülkü Ocakları  düzenlediği konser ile Manavgat’ı salladı yorumlarının yapılamasına neden oldu.

Haber Merkezi

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours