Paylaşmak Güzeldir..

Cumhur İttifakı listesinde yer alan Konyalı Belediye Meclis Üyesi Adayları, Konyalılar sahur programı düzenledi.  Konyalılar düzenlenen sahur programına yoğun ilgi gösterdiler.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde tam bir gövde gösterisine dönüşen sahur programına Ak parti Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çokal, Antalya Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Antalya KONSİAD Başkanı, Binbaşı Yusuf Kelleli, Cumhur İttifakı ilçe başkanları, Cumhur ittifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Süleyman Okudan, Sahur programını düzenleyen Belediye Meclis Üyesi Adayları Ahmet Taşlı, Geylani Yılmaz, Salih Özmen ve çok sayıda Konyalı vatandaş katıldı.

Antalya Milletvekilleri Atay Uslu ve Tuğba Vural Çokal’ın bir konuşma yaptığı toplantıda Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Süleyman Okudan zaman zaman duygusal anların yaşandığı bir konuşma yaptı. Okudan konuşmasında “ Hayatımın kırk yılını Konya da geçirdim. Çocuklarımı Konya da kazandığım para ile büyüttüm. İki çocuğum ve eşim Konya doğumludur. Benim Konyalılar ile buluşmak için bir aracıya ihtiyacım yok.  Ben yarı yarıya Konyalı sayılırım. “Konyalıların Oy’unu istemem” şeklinde bir cümle sarf etmedim. Ben bir kişiye senin oyun istemiyorum dedim. Egosu tavan yapmış kendisini herkesin ve her şeyin üstünde gören bir çocuğa ben bu sözü sarf ettim. Yoksa ben kavgaları bitirmek için, Manavgat’a hizmet etmek için gelmiş, Türkiye’nin neresinden gelmiş olursa olsun, Manavgat’ı vatan bilmiş, Manavgat’ta katma değer üreten herkesi Manavgatlı olarak görüyorken Konyalı kardeşlerim hakkında böyle bir cümle sarf etmem mümkün değildir” dedi.

Manavgat Belediye Başkan Adayı Süleyman Okudan’ın konuşmaları sık sık “Konya seninle gurur duyuyor” sloganları ile kesildi. Geceyi düzenleyen Manavgat Belediye Meclis Üyesi Adayları Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Ak Parti Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çokal ve Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Süleyman Okudan’a Konya spor atkısı hediye ettiler. Oldukça kalabalık bir katılımın olduğu Konyalılar Sahur programı yaklaşık iki buçuk saat sürdü.

Haber Merkezi

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours