Paylaşmak Güzeldir..

 

Saadet Partisi(SP) Manavgat İlçe Başkanı İlhami Demiral,31 Mart seçimlerinin kaderini 16 milyon emeklinin belirleyeceğini söyledi.

SP Manavgat İlçe Başkanı İlhami Demiral ve SP Manavgat Belediye Başkanı İbrahim Maslak 31 Mart Belediye Başkanlığı seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. İlçe Başkanı İlhami Demiral,” Cumhuriyet tarihi süresince emeklinin hakir görüldüğü,örselendiği  ve dışlandığı zamanın 22 yıllık AKP iktidarı döneminde oldu.AKP 22 yıl içinde ülkeyi her ala nda olduğu gibi ekonomik olarak ta  uçurumdan aşağı itti.Öyle bir uçuruma ittiki; bug ün bazı Afrika ülkelerinin bazılarından daha değersiz hale geldi. İktidar medyası(havuz medyası) başta devletin kanalı TRT ülkemizdeki ekonomik çöküntüyü görmezlikten geliyor. Her tarafı toz pembe ve güllük gülüstanlık gösteriyor.İmtidarın oluşturduğu illüzyonist ekonomik tablosunu 31 Mart’ta emekli sandıkta AKP iktidarına öyle bir şamar atacak ki  feleği şaşacak.Ülkemizde en düşük emekli maaşının 10 bin lira olması tek kelime ile utanç tablosu. Bugün en düşük emekli maaşı alan emekliyi ülke genelinde hiç bir huzurevi kabul etmiyor.” İtibardan tasarruf olmaz ” diyen AKP iktidarı Cumhuriyet tarihi süresince Türk lirasının itibarını yerle bir eden ve sıfırlayanlar oldu.Milletimiz bu iktidardan kurtulamadığı sürece Türk Lirasının itibarı korunamaz. İsrafçı,her sözü yalan dolan ve talan olan bir iktidar var.”dedi.

Türkiye’nin Dünyada 142 ülke arasında  Hukuk ve Yargı Bağımsızlığı Endeksinde  122’ncü sırada olduğunun altını çizen İlçe Başkanı İlhami Demiral,” Hukuka yargıya ve yargı bağımsızlığının olmadığı bir ülkeye yabancı yatırımcı gelir mi hiç. Elbette gelmez. Zaten gelmiyorda.Ülkemiz beceriksiz AKP iktidarının yalan yanlış ekonominin ‘E’sinden hiç anlamayan güruh   tarafından her şey yekle yeksan oldu.Ama onların keyfi yerinde .Herşeye para para var.Hatta sadece yılda bir gün bile kullanılmayan Ahlat Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na bile trilyonlar var. Emekliye seyyanen zam yok. Neymiş emekliye zam yaparlarsa ekonomi bozulurmuş! .O Zaman iltimaslı zengin işadamlarının milyarlık vergi borcunu silme. Bak o zaman emekliye zammı nasıl veriyorsun.”

Abdurrahman Büyükkeskin / Haber

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours