Manavgat ithalatta dünya şampiyonu

Paylaşmak Güzeldir..

Başkan adayı Mustafa Erol, Manavgat halkının en büyük tepkisinin dışarıdan getirilip vatandaşa seçme hakkı verilmeden ithal iki aday arasında seçim yapma hakkı sunulduğunu ve bu yüzden de ithal aday konusunda Manavgat’ın ithalatta dünya şampiyonu olduğunu ifade etti.

Erol, vatandaşlardan gelen tepkiler üzerine ithal olan iki başkan adayına oy vermek zorunda olmadıklarını belirterek, “Manavgat halkı hiçbir şey için mecbur kılınamaz. Resmen bu, seçmeni iki ithal aday arasında seçim yapmak zorunda bırakılıyor. Ama bizler buradayız diyoruz. Mecbur değilsiniz diyoruz. Ben, Mustafa Erol olarak burada doğdum, büyüdüm ve hala hazırda burada yaşıyorum. Seçim için geçici gelmedim. Her zaman Manavgat halkının yanında yaşamaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Mustafa Erol, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Adayı Erol ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte; Antalya, İbrahim Sözen, Barbaros, Hastane Caddesi ile Boğaz Mevkii’nde Manavgatlı vatandaşlar ile bir araya geldi.

SEÇMEN MECBUR BIRAKILDI

Başkan adayı Erol, Manavgat’ta yaşayan vatandaşların dışarıdan getirilen adaylara oy vermek zorunda olmadığının altını çizerek, “Ne yazık ki Manavgatlı vatandaşlarımızı dışarıdan getirilen ithal adayları seçmek zorunda bırakıyorlar. CHP’nin adayı yıllarca Antalya’da yaşamış ve milletvekilliği döneminde asla Manavgat’a uğramamış. Manavgat’ın sorunlarını bir kez olsun dile getirmemiş. Milletvekili seçimlerinde Manavgat’a gelip acaba kaç kişinin elini sıkmıştır. Manavgat’ın sorunlarını ne kadar biliyor. Bunların hepsi vatandaşın aklında bir soru işaretidir. Diğer taraftan AKP’nin adayı ise, kendi alanında uzmanlaşmış bir hekimdir. Manavgat’ın sorunlarını bilmez, Manavgat’ı bilmez. Herkes kendi işini yapsın ilkesinde hareket ediyoruz. Belediyecilik bizim işimiz. Nasıl bu arkadaşların uzmanlık alanı doktorluk ise, bizimde belediyeciliktir. Sağlık alanında bu iki değerli arkadaşımıza da ihtiyaç vardır ama Manavgat’ın doktora değil belediyeciye ihtiyacı vardır. Bu nedenle Manavgatlı vatandaşlarımızın gerçek anlamda belediyecilik ile biz tanıştıracağız. Manavgat geçmişte olduğu gibi gerçek anlamda altın çağını bizle yaşayacaktır” diye konuştu.

Erol, sessiz çoğunluğun her geçen gün İYİ Parti saflarına kaydığını belirterek, “Her gün sokaklardayız. Tepkiler güzel, olumlu ve muhteşem. Vatandaş artık sıkılmış ve bunalmış bir halde. Ekonomik sıkıntı bir yandan, yanlış yönetilmiş olan Manavgat’ın sorunları ile arada sıkışmış kalmış. Biz bu sorunları çözmek için yola çıktık. İlerleyen zamanlarda açıklayacağımız projeler ile de Manavgatlı vatandaşlarımız da bunu görecektir ve takdir edecektir. Her geçen gün olumlu yönde destekçilerimiz artmaktadır. Küskünler, kırılmışlar, söz verilip yarı yolda bırakılmış herkese kapımız sonsuz açıktır. Biz bu yola Manavgat için çıktık. Herkes ile el ele verip Manavgat’ı hak ettiği hizmet ile buluşturacağız” dedi.

KENDİNE BİLE OY KULLANAMAYACAK

Bu durumun CHP’de alışkanlık haline geldiğini vurgulayan Başkan Adayı Erol, “Aldığımız bazı duyumlar var. Ne kadarı doğrudur bilmiyoruz. Ama bu duyum doğru ise, gerçekten çok gülünç ve bir o kadarda ciddi bir durumdur. CHP’li başkan adayının kendi seçim çevresinde vatandaştan kendine oy isteyip kendine oy kullanamaması ne kadar aciz bir durumdur. Gerçi eski CHP Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’da, 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde ve 2010 yılındaki referandumda ne yazık ki oy kullanamamıştı. Tabi bunların adaylıkları plan ve proje üzerine aniden açıklandığı için adresleri ile seçmen kayıtlarını aldıramamışlardır. Biran önce Manavgat halkı ile bu durumun açıklığa kavuşması gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

İKİ AYLIK KİRALIK EVDE OTURUYORLAR

AKP’li ve CHP’li başkan adaylarına seslenerek, Manavgat halkını artık kandırmayı bırakmalarını öneren Erol, “İthal başkan adayı dediğimiz zaman bizlere kızıyorlar. Ama ne yazık ki daha Manavgat’ta geçici konaklıyorlar. AKP’li başkan adayının Sorgun Mahallesi’nde, CHP’li başkan adayının ise Kumköy’de bir sitede kiraladıklarını geçici evlerde konakladıkları Manavgat gündeminden düşmüyor. Bizlere de yaptığımız vatandaş ziyaretlerinde soruluyor. Sizde mi geçici Manavgat’ta konaklıyorsunuz diye. Haliyle de bizde evimizin adresini veriyoruz. Ve ekliyoruz, seçimden önce de buradayız seçimden sonrada burada olacağız. Yani seçimden sonra çekip ne Antalya’ya nede Konya’ya gitmeyeceğiz. Yaşadığımız kente sahip çıkmaya devam edeceğiz diyoruz” dedi.

Haber Merkezi

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours