Niyazi Nefi Kara Dernek Ziyaretlerini Sürdürüyor

Paylaşmak Güzeldir..

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, bir yandan kenti ileriye taşıyacak vizyon projelerini anlatmak için gece gündüz demeden halk buluşmaları yaparken bir yandan da Manavgat’ta ki dernekleri ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor.

 “Halkın Doktoru” son olarak Manavgat Ortopedik ve Yürüme Engelliler Derneği ile Manavgat Bozahmetli Yörükleri Derneği’ni ziyaret etti.

Başkan Adayı Nefi Kara’nın ziyaretine eşi Hacer Ceyhan Kara ile CHP Seçim Komitesi üyeleri de katıldı. Başkan Adayı Nefi Kara, göreve gelmesinin ardından 5 yıllık süreçte kentle ilgili neler yapacağını anlatarak yönetim anlayışlarının halkçı, katılımcı, şeffaf ve hesap verilebilir olacağını vurguladı. Dernek üyeleri ise, Başkan Adayı Nefi Kara ve ekibinin Manavgat’ı daha yaşanılabilir ve daha mutlu bir kent haline getireceğini inandıklarını söyleyerek “Halkın Doktoru”na tam destek vereceklerini bildirdi.

Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, “Biz Biriz ve Birlikteyiz diyerek çıktığımız bu onurlu yolda desteğini ve misafirperverliğini bizden esirgemeyen tüm halkımıza öncelikle yürekten teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte kent halkının görüşleri ve düşünceleri bizim için en önemli yol haritası olacak. Kentimizin ihtiyaçlarını hep birlikte belirleyeceğiz ve Manavgat’ımızı hep birlikte yöneteceğiz. Ben yaptım oldu anlayışı hiçbir zaman olmayacak. Gencinden yaşlısına herkese hesap verebilir, katılımcı, şeffaf, demokrat, adaletli ve erişilebilir bir belediyecilik anlayışını sunacağız. Belediyecilik hizmetlerimizde ve kenti ileriye taşıyacak olan tüm projelerimizde ilk söz hakkı her zaman Manavgat halkının olacak. Sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı tüm dernek üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Manavgat’ın ve Manavgat halkının emrindeyiz” dedi.

Haber Merkezi

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours