Hacı Çayır, “Biz Manavgat’ın Delileriyiz!”

Paylaşmak Güzeldir..

Milli Yol Partisi (MYP) Manavgat İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlediği kahvaltılı aday tanıtım toplantısında basın ve partililerle bir araya geldi. Saygı duruşunda bunuldu, İstiklal Marşı ile Kur’an-ı Kerim okundu.

Milli Yol Partisi’nin aday tanıtım toplantısına, MYP Genel Başkan Yardımcısı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mevlüt Yakışıklı, Serik adayı Mehmet Çayır, partinin meclis üyesi adayları ile çok sayıda partili katıldı. Ayrıca Yeniden Refah Partisi Manavgat Belediye Başkan Adayı Fatma Su ve ilçe yönetimi lansmana katılarak Hacı Çayır’a destek verdi.

“Milli Yol bir dava partisidir”

MYP İlçe Başkanı İsmail Yaman, insanların siyasetten korktuğu bir dönemde alanlara çıkarak duruş gösterdiklerini belirttiği konuşmasında; “Milli Yol Partisi bir dava partisidir. Muhsin Yazıcıoğlu’nu ilkesini ve felsefesini içselleştirmiş bir partidir. Ülkenin huzuru, mutluluğu ve geleceği için bu kararlılığını sonuna kadar sürdürmeye hazır bir partidir. Belediye başkan adaylarımız bu inançla yola çıktılar. Yaşadıkları kente hizmet etmek için yola çıktılar. Çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

“Muhalefet yaptığımız için basın bizden kaçıyor”

Genel Başkan Yardımcısı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Yakışıklı ise ülkede mevcut iktidara karşı tek muhalefet yapan partinin Milli Yol Partisi olduğunu belirttiği konuşmasında, basının kendilerinde kaçtığını ve uzak durduğunu söyledi.

“Siyonizmin hüküm sürdüğü devlette, tiyatro oynanıyor”

Türkiye’de siyonizmin hüküm sürdüğü iddiasında bulunan Yakışıklı, “Siyonizmin hüküm sürdüğü devlette bir tiyatro oynanıyor. Bunu Muhsin Yazıcıoğlu’nun devam eden göstermelik mahkemesinde görüyor, yaşıyoruz. Bu iktidar döneminde deizm, ateizm yüzde 200 arttı. AKP’nin yarattığı korku iklimini ortadan kaldırmak için 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler çok önemli. Bu kötü gidişe dur demek için sizlerden destek bekliyor, dava arkadaşım değerli Hacı Çayır’a başarılar diliyorum” dedi.

“Sayımız az olabilir ama yüreğimiz çok büyük”

Milli Yol Partisi (MYP) Manavgat Belediye Başkan Adayı Hacı Çayır, “Biz Manavgat’ın delisiyiz” diyerek başladığı konuşmasında delikanlı siyaset yapacaklarını söyledi. Çayır, “Genel başkanımız Remzi Çayır ‘Bizler Türkiye’nin delileriyiz’ diye bir tanımlama yapıyor. Bizde Manavgat’ın delileriyiz. Eğilip bükülmeden, kimselere yanaşmadan delikanlı siyaset yapacağız. Sayımız az olabilir ama yüreğimiz çok büyük. Kimselerin adamı değiliz. Alın teriyle kazandıklarımızı inandığımız bir dava uğruna harcıyoruz. Tek bir amacımız var. Bizler gibi düşünen insanlarla bir araya gelerek Manavgat’ın bu kötü gidişine dur demek. İnanıyoruz, bunu hep birlikte başaracağız.” Dedi.

Manavgat için projelerinin hazır olduğunun altını çizen Çayır, daha sonra beraberindekilerle birlikte Antalya Caddesi’ndeki esnafları ziyaret etti.

Haber Merkezi

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours